Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο διαρκεί εννέα μήνες: Το αστρονομικό ποσό που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να μπει στο πλοίο

Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο διαρκεί εννέα μήνες: Το αστρονομικό ποσό που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να μπει στο πλοίο
Η παγκόσμια κρουαζιέρα έχει γίνει viral στο TikTok, με το κόστος, ωστόσο, να «ζαλίζει»

Η αλήθεια είναι ότι οι διακοπές με κρουαζιερόπλοιο δεν αποτελούν μια φθηνή επιλογή για το καλοκαίρι. Ωστόσο, μια εκδρομή δύο εβδομάδων στη Μεσόγειο μπορεί να μοιάζει με τρομερή ευκαιρία σε σύγκριση με αυτό που ανακαλύψαμε.

Συγκεκριμένα, βρήκαμε διακοπές με κρουαζιερόπλοιο διάρκειας εννέα μηνών και έχετε τη δυνατότητα να γυρίσετε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα, η τιμή ενός τέτοιου ταξιδιού θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό...

Μιλάμε για την απόλυτη κρουαζιέρα της Royal Caribbean. Επίσημα είναι η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο, η οποία προσφέρει στους επιβάτες ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, και σε περισσότερες από 60 χώρες.

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά την κρουαζιέρα, καθώς μπορεί να διαρκέσει από εννέα ημέρες έως και εννέα μήνες και περιλαμβάνει ταξίδια και στα επτά θαύματα του κόσμου.

1

Πόσο όμως θα σας κοστίσει το ταξίδι των εννέα μηνών;

Λοιπόν, δεν είναι καθόλου φτηνό. Αλλά περιλαμβάνει πολλά πρόσθετα έξτρα, όπως Wi-Fi, ταξίδι με αεροπλάνο business class για να φτάσετε στον προορισμό αναχώρησης, πολυτέλειες κ.α.

Περιλαμβάνεται επίσης πλυντήριο ρούχων, το οποίο είναι απαραίτητο όταν βρίσκεστε εκεί για εννέα μήνες, με το προσωπικό να το κάνει για εσάς. Τα φιλοδωρήματά σας προς το προσωπικό περιλαμβάνονται επίσης στη συνολική τιμή.

1

Το κόστος

Υπάρχουν τέσσερις επιλογές καμπίνας για να διαλέξετε στην Ultimate World Cruise.

Η φθηνότερη είναι η εσωτερική καμπίνα, η οποία ξεκινάει από τα 70.000 ευρώ. Και αυτό ισχύει ανά άτομο, όχι ανά καμπίνα. Μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση 10% αν πληρώσετε όλο το ποσό κατά την άφιξη σας,

Μια Ocean View Stateroom που κοστίζει από 75.000 ευρώ ανά άτομο, μια Balcony Stateroom κοστίζει 96.000 ευρώ ανά άτομο και οι Junior Suites ξεκινούν από 137.000 ευρώ ανά άτομο.

Το κόστος δεν σταματά εδώ. Φόροι, τέλη και λιμενικά έξοδα ύψους 4.500 ευρώ θα προστεθούν στον λογαριασμό.