Το πρώτο νυχτερινό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας άνοιξε αλλά δεν προσφέρει αλκοόλ: Η εξωφρενική τιμή της εισόδου (vid)

Newsroom
Το πρώτο νυχτερινό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας άνοιξε αλλά δεν προσφέρει αλκοόλ: Η εξωφρενική τιμή της εισόδου (vid)
Άνοιξε το πρώτο νυχτερινό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο ωστόσο δεν θα πουλάει αλκοόλ

Ένα νέα νυχτερινό κέντρο άνοιξε για τους πλούσιους και τους celebrities στη Σαουδική Αραβία, με την είσοδο, ωστόσο, να μοιάζει απλησίαστη για τους περισσότερους.

Τον Μάρτιο, η MDLBEAST, η κορυφαία σαουδαραβική εταιρεία μουσικής ψυχαγωγίας, εγκαινίασε το Beast House, ένα κλαμπ μόνο για μέλη της αριστοκρατικής περιοχής Diriyah της πρωτεύουσας Ριάντ.

Οι Times ανέφεραν ότι το «βασίλειο προσπαθεί να αναμορφώσει την οικονομία που εξαρτάται από το πετρέλαιο και να προσελκύσει όλο και περισσότερους νέους».

Σύμφωνα με το Arab News, το Beast House περιλαμβάνει ένα στούντιο ηχογράφησης, αίθουσες παραγωγής μουσικής, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για εργαστήρια και μουσικά σεμινάρια και μια «ευέλικτη σκηνή για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις».

Η σκηνή του Beast House θεωρείται ότι πιο πρωτοποριακό στη Σαουδική Αραβία, με την εταιρία να καυχιέται για τα ατίθασα πλήθη που χορεύουν υπό τους ήχους διεθνών DJs. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πελάτες δεν μπορούν να καταναλώσουν ποτό. Η Σαουδική Αραβία θεωρεί το αλκοόλ «άσεμνο» και έτσι το απαγόρευσε τη δεκαετία του 1950.

Η χαμηλότερη ετήσια συνδρομή στο πρώτο νυχτερινό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας κοστίζει 2.200 ευρώ.

Τέλος, το Beast House φέρεται να υποστηρίζεται από το κρατικό ταμείο πλούτου της Σαουδικής Αραβίας καθώς και από τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.