Ένας πρώην θρυλικός ληστής αποκαλύπτει τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο έκλεψε διαμάντια αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων (vid)

Ένας πρώην θρυλικός ληστής αποκαλύπτει τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο έκλεψε διαμάντια αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων (vid)
Ένας απίστευτος πρώην κλέφτης κοσμημάτων σημείωσε ότι ήταν «εθισμένος» στο να κάνει μεγάλες ληστείες και αποκάλυψε πώς το έκανε.

Ένας πρώην εγκληματίας μίλησε για την περιπετειώδη ζωή του, τις απίστευτες εμπειρίες του και το πώς κατέληξε να γίνει ένας από τους καλύτερους κλέφτες ακριβών κοσμημάτων.

Ο αγνώστου ταυτότητας ληστής ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε σε 300 ληστείες κατά τη διάρκεια της εγκληματικής του καριέρας, με κάποιες από αυτές τις δουλειές να του αποφέρουν έως και 5 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός και η ομάδα του έκλεβαν συνήθως διαμάντια, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Αποκαλύπτοντας πώς μπήκε στο συγκεκριμένο «επάγγελμα», ο ανώνυμος άνδρας ισχυρίστηκε ότι «γεννήθηκε σε αυτό». «Δεν ξύπνησα απλώς ένα πρωί και αποφάσισα να γίνω εγκληματίας», επέμεινε. «Γεννήθηκα για αυτό».

Ο τύπος συνέχισε να λέει στο Vice ότι έχει «μπει και βγει από τη φυλακή περισσότερες φορές απ' όσες μπορείτε να μετρήσετε».

Όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη επιχείρηση του, θυμήθηκε μία από τις «πιο διασκεδαστικές» ληστείες του. Ο ίδιος και μια ομάδα άλλων ανδρών μπήκαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης στην Park Avenue ντυμένοι με σμόκιν και μάσκες του Groucho Marx γύρω στις 2 π.μ.

1

«Η δουλειά μου ήταν να πάω στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου όπου είχαν τις θυρίδες και θυμάμαι ότι κατάφερα να ανοίξω γύρω στις 30 [ή] 40. Έκλεψα τα περισσότερα χρήματα που είχα δει ποτέ. Βρήκα πολλά μετρητά. Βρήκα πολλά διαμάντια, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι είδαν τα μάτια μου». Μερικά από αυτά τα είδη πολυτελείας περιλάμβαναν τα Cartier και Fabergé.

«Ήταν μια από τις καλύτερες νύχτες και μια από τις πιο διασκεδαστικές που είχα ποτέ σε ληστεία», συνέχισε ο πρώην εγκληματίας.

Προφανώς δεν έγινε καμία έρευνα μετά την κλοπή επειδή οι πλούσιοι από τους οποίους έκλεψαν τα κοσμήματα «δεν ήθελαν να μπλέξουν με τις αρχές». «Αυτό μας έσωσε τον κώλο», συλλογίστηκε περαιτέρω.

.