Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό και ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον (vid)

Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό και ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον (vid)
Μια γυναίκα μίλησε για την μοναδική εμπειρία που είχε. Η ίδια εικάζει ότι αφού χτυπήθηκε από κεραυνό πήγε στον παράδεισο και μετά από λίγο επέστρεψε στη ζωή.

Η ζωή της Elizabeth Krohn πήρε μια εξαιρετική τροπή πριν από 35 χρόνια, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, οδηγώντας σε μια εμπειρία που, όπως ισχυρίζεται, της χάρισε την ικανότητα να προβλέπει το μέλλον στα όνειρά της. Μοιράστηκε την ιστορία της στο podcast Shaman Oaks, περιγράφοντας λεπτομερώς το γεγονός που άλλαξε για πάντα την αντίληψή της για την πραγματικότητα.

Εκείνη τη μοιραία ημέρα, η Elizabeth πήγαινε τα παιδιά της στην τοπική συναγωγή τους κατά τη διάρκεια μιας δραματικής καταιγίδας. Άρπαξε μια ομπρέλα για να αψηφήσει τη βροχή, χωρίς να γνωρίζει ότι η βέρα της, η οποία άγγιζε το στέλεχος της ομπρέλας, θα την έκανε στόχο για έναν κεραυνό. Το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που τη «σκότωσε» επί τόπου.

Η Elizabeth αφηγήθηκε μια εξωσωματική εμπειρία όπου παρατήρησε το άψυχο σώμα της να βρίσκεται στο πάρκινγκ της συναγωγής. «Σκέφτηκα, πού είναι η ομπρέλα μου; Έτσι κοίταξα έξω από το παράθυρο. Και βέβαια, υπήρχε η ομπρέλα μου στο πάρκινγκ», θυμήθηκε. «Κοίταξα προς τα δεξιά, περίπου 20 μέτρα από την ομπρέλα, και με είδα στο έδαφος». Αρχικά, ανησύχησε για τα παπούτσια της, τα οποία είχαν διαλυθεί από τον κεραυνό, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι αιωρούνταν πάνω από το έδαφος.

Λίγο αργότερα, μια αιωρούμενη σφαίρα φωτός την οδήγησε μακριά από τη σκηνή σε κάτι που περιέγραψε ως έναν παράδεισο στον κήπο. Σε αυτό το σουρεαλιστικό περιβάλλον, η Elizabeth συνάντησε τον αποθανόντα παππού της. Έκαναν μια μακρά συζήτηση όπου της προσέφερε μια επιλογή: να μείνει σε αυτό το παραδεισένιο βασίλειο ή να επιστρέψει στη γήινη ζωή της. Της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει να πάρει την απόφαση απαντώντας σε όποιες ερωτήσεις είχε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, η Elizabeth έμαθε ότι αν επέλεγε να επιστρέψει, θα αποκτούσε άλλο ένα παιδί, αλλά ο γάμος της θα κατέληγε τελικά σε διαζύγιο. Παρά την προειδοποίηση για πόνο και δυσκολίες, αποφάσισε να επιστρέψει στη ζωή της. Ο παππούς της μοιράστηκε επίσης μαζί της κάποια μελλοντικά γεγονότα, αποκαλύπτοντας το αποτέλεσμα του Super Bowl εκείνης της χρονιάς και προβλέποντας τη νίκη του George H. Bush στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Αφού επέστρεψε στο σώμα της, η Elizabeth αντιμετώπισε μήνες ανάρρωσης λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων στα πόδια της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έζησε ζωντανά κάποια συγκεκριμένα όνειρα, τα οποία πιστεύει ότι ήταν προφητικά. «Καθώς κοιμόμουν, έβλεπα όνειρα. Αυτά τα όνειρα ήταν πολύ συγκεκριμένα και θυμόμουν λεπτομέρειες. Όχι μόνο θυμόμουν τις λεπτομέρειες, αλλά ήταν όλα κακά όνειρα. Ήταν εφιάλτες με τρομερά γεγονότα, τσουνάμι και σεισμούς και αεροπορικά δυστυχήματα και τρομερά, τρομερά πράγματα».

Ένα όνειρο, συγκεκριμένα, ήταν τόσο λεπτομερές και εντυπωσιακό που το μοιράστηκε με τον σύζυγό της, εξιστορώντας κάθε πτυχή του εφιάλτη. Η ιστορία της Elizabethγια την εμπειρία της κοντά στο θάνατο και τα επακόλουθα προφητικά όνειρα συνεχίζει να γοητεύει και να ιντριγκάρει, προσφέροντας μια βαθιά ματιά στα μυστήρια της ανθρώπινης συνείδησης και στις δυνατότητες για εξαιρετικές ικανότητες.