H POCO δημιουργεί μια καινούρια κατηγορία ναυαρχίδας με τη νέα γενιά F-series

H POCO δημιουργεί μια καινούρια κατηγορία ναυαρχίδας με τη νέα γενιά F-series
Με το POCO F6 Pro έχετε μια νέα υπερδύναμη στα χέρια σας και, με το POCO F6, απίστευτη ταχύτητα.

Η POCO φέρνει τα πάνω-κάτω στον κόσμο των ναυαρχίδων κινητής τηλεφωνίας, με τη διάθεση της νέας σειράς POCO F6 που προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και μια ανανεωμένη εμπειρία που θα κερδίσει όλους τους χρήστες - από τον παθιασμένο gamer, τον φωτογράφο μέχρι και τον λάτρη της τεχνολογίας.

Το POCO F6 Pro της σειράς είναι εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 για ενισχυμένες επιδόσεις, καθιστώντας το ολοκληρωμένη ναυαρχίδα. Διαθέτει επίσης μια 6.67-inch ultra-clear WQHD+ 120Hz Flow AMOLED οθόνη με πολύ λεπτά bezels, προσφέροντας στους χρήστες μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Το POCO F6 είναι ένα κινητό που έχει στο επίκεντρό του την ταχύτητα και είναι σχεδιασμένο για την υπέρτατη εμπειρία gaming χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 και τις λειτουργίες WildBoost Optimization 3.0 και LiquidCool Technology 4.0.

Το νέο POCO F6 Pro είναι μια πλήρης και ολοκληρωμένη ναυαρχίδα η οποία μικραίνει την απόσταση από την κλασική κατηγορία κινητών υψηλών επιδόσεων. Διαθέτει μια WQHD+ 120Hz Flow AMOLED οθόνη, επιπέδου ναυαρχίδας, με 2Κ ανάλυση, 4000 nits φωτεινότητα, 3840Hz PWM dimming και πιστοποίηση φροντίδας ματιών TÜV Rheinland. Η ενισχυμένη ευκρίνεια οθόνης συμβάλλει στην καθαρότητα των εικόνων όταν κάνετε ζουμ σε λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Το POCO F6 Pro κυκλοφορεί με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 και λειτουργικό Xiaomi HyperOS, ενώ χάρη στη μεγάλη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο του, προσφέρει ενισχυμένες επιδόσεις, ταχύτητες και απόδοση ενέργειας. Το POCO F6 Pro διαθέτει επίσης το καλύτερο σύστημα καμερών που έχει παρουσιάσει η POCO, για καλύτερη ευκρίνεια στις λεπτομέρειες ακόμα και στις πιο δύσκολες λήψεις. Η νέα τεχνολογία Dual Native ISO Fusion διαθέτει ένα υψηλό και χαμηλό κανάλι gain για μέγιστη αντίθεση έκθεσης, έως και 16 φορές. Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει δημιουργικές φωτογραφίες τόσο με άπλετο φως, όσο και με έντονη αντίθεση σκιάς.

Με το Burst Mode 2.0 ο χρήστης μπορεί να τραβήξει το τέλειο στιγμιότυπο σε μια δημιουργική λήψη. Χάρη στον αλγόριθμο POCO Imagine Engine, οι ταχύτητες φόρτωσης και υπολογισμού έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να μπορεί να προλάβει την τέλεια στιγμή γρήγορα και με απόλυτη ευκρίνεια. Ο νέος αλγόριθμος Ultra Night επιτρέπει και τη νυχτερινή θέαση, για καθαρές και φωτεινές εικόνες με καλύτερη απόδοση χρωμάτων μέσα από τη λειτουργία AI multi-frame fusion. Η εκπληκτική αυτή λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη να «παίξει» με την κάμερα τη νύχτα.

Διαθέσιμο σε Black και White, με ένα απαλό στην αφή γυάλινο σώμα με κυρτές άκρες, το POCO F6 Pro κυκλοφορεί με μια μπαταρία στα 5000mAh που διαρκεί όλη μέρα. Ως προς τη φόρτιση, το σύστημα 120W HyperCharge φορτίζει το κινητό στο 100% σε μόλις 19 λεπτά.

Το POCO F6 προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία gaming ναυαρχίδας, χάρη στον πολύ-αναμενόμενο επεξεργαστή Snapdragon. Με έμφαση στις δυνατότητες του CPU και της ΑΙ, o Χ4 prime core προσφέρει υψηλότατου επιπέδου επιδόσεις για τον CPU. Με σκορ πάνω από 1.53 εκατομμύρια, το POCO F6 ξεπέρασε με ευκολία τα περισσότερα smartphone της κατηγορίας, προσφέροντας εύκολη και ολοκληρωμένη επίδοση.

Οι χρήστες μπορούν να ζήσουν την πληρέστερη εμπειρία gaming χάρη στο WildBoost Optimization 3.0 του POCO. Η νέα έκδοση του WildBoost φέρνει την αποδοτικότητα του λογισμικού σε νέα επίπεδα, με έναν ειδικό αλγόριθμο που συμβάλλει ώστε παιχνίδια, όπως το πολυαγαπημένο Genshin Impact να υποστηρίζουν 1.5Κ ανάλυση, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης. Ο επεξεργαστής Snapdragon 8s Gen 3 με δυνατότητες ΑΙ εγγυάται αποδοτική κατανάλωση ενέργειας με χαμηλότερες θερμοκρασίες ακόμα και κατά τη διάρκεια gaming. Για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, η νεότερη έκδοση της τεχνολογίας LiquidCool διαθέτει πλέον ένα σύστημα IceLoop για καλύτερη κυκλοφορία υδρατμών ώστε να απομακρύνεται η θερμότητα καλύτερα.

Το POCO F6 διαθέτει επίσης την πρώτη οθόνη τύπου CrystalRes για συσκευή POCO F. Πρόκειται για μια οθόνη Flow AMOLED DotDisplay στις 6.67 ίντσες, με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 2400nits μέγιστη φωτεινότητα, 68 δις χρώματα και ανάλυση 1.5Κ. Με πολύ λεπτά bezels και αναλογία οθόνης-σώματος στο 94.27%, το POCO F6 αποτελεί μια υπέροχη συσκευή για την απόλαυση βίντεο, παιχνιδιών και ανάγνωσης. Με πιστοποίηση TÜV Rheinland για φροντίδα ματιών, καθώς και για φροντίδα του ύπνου και προστασία από λάμψεις, η συσκευή είναι ιδανική για άνετη, ασφαλή και μακρόχρονη θέαση.

Πέρα από τις ανεπανάληπτες επιδόσεις του στο gaming, το POCO F6 διαθέτει ένα τριπλό σύστημα καμερών στα 50ΜΡ για εκπληκτικές φωτογραφίες, χάρη στον υπερ-ευρυγώνιο φακό IMX882 με διάφραγμα F/1.59, για περισσότερο φως και εικόνες υψηλής ποιότητας, μέρα και νύχτα. Το POCO F6 διαθέτει επίσης OIS και EIS, δυο λειτουργίες που πλέον είναι διαθέσιμες σε κάθε κινητό της σειράς F. Η συσκευή προσφέρει και άλλες λειτουργίες επιπέδου ναυαρχίδας, όπως είναι η καταγραφή βίντεο 4Κ στα 60FPS για κινηματογραφική εμπειρία. Χάρη στο δυνατό επεξεργαστή, το Motion Tracking Focus 2.0 μπορεί να κεντράρει στη κίνηση ανθρώπων, ζώων και εντόμων για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού φωτογράφου.

Το POCO F6 διαθέτει επίσης μια μεγάλη μπαταρία στα 5000mAh, με δυνατότητα φόρτισης στα 90W ώστε να γεμίζει η μπαταρία σε μόλις 30 λεπτά.

«Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η αγορά αναζητά πλέον smartphone που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιδόσεων σε ανταγωνιστικές τιμές. Το POCO F6 Pro είναι μια συσκευή επιπέδου ναυαρχίδας και αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του, με βάση του τι προσφέρει. Το POCO F6 συνδυάζει τα καλύτερα υλικά και λογισμικό για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming. Με την σειρά F6,επαναπροσδιορίσαμε το τι σημαίνει flagship smartphone και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη για όλο το κλάδο» δήλωσε ο Angus Ng, Head of Product Marketing της POCO Global.