Aorus 16X: Ένα πανίσχυρο gaming laptop που ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά

Aorus 16X: Ένα πανίσχυρο gaming laptop που ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά
Το Aorus 16X αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του gaming εν κινήσει.

Η Gigabyte είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο χώρο του PC gaming και των laptops και το Aorus 16X είναι το νέο της σύστημα που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό φορητό σύστημα που έρχεται με ενίσχυση από την τεχνητή νοημοσύνη, CPU με καλύτερη διαχείριση ενέργειας και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που μπορείτε να μελετήσετε καλύτερα εδώ.

Με μια πρώτη ματιά ξεχωρίζει ο μηχανισμός Dual-Fan, την DDR5 μνήμη με υποστήριξη Dual-Channel, την συμβατότητα με PCIe 4.0 Storage, το Wi-Fi 7 Certification, το PD 3.0 Charging σε πολύ γρήγορους ρυθμούς (σε 30 λεπτά φορτίζει στο 50%), τα 165Hz ανανέωσης οθόνης, τις 3 ζώνες RGB φωτισμού, το μεγάλο touchpad, τη δυνατότητα εγκατάστασης επεξεργαστή έως και i9-14900 και GPU έως Nvidia GeForce RTX 4070, αλλά και την αναλογία οθόνης προς σώμα που είναι στο 91%.

Από πλευράς άλλων λειτουργιών έχουμε υποστήριξη για Dolby Atmos, Windows Copilot και πλήρη έκδοση των Windows 11. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερα λεπτός και έχει μια πληθώρα θυρών εισόδου και εξόδου περιμετρικά. Το σύστημα εξαερισμού Windforce Infinity εξασφαλίζει πως η θερμοκρασία στο εσωτερικό του θα παραμένει πάντα χαμηλή, βοηθώντας έτσι και τις επιδόσεις.

Από την άλλη, το AI Nexus, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για gamers και creators, αφού βοηθάει στην καθημερινή λειτουργία χωρίς προβλήματα και κάνει overclocking εκεί που χρειάζεται, ανάλογα με τη χρήση που κάνετε. Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα πολύπλοκο όλο αυτό, αλλά στην πράξη είναι απλούστατο, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη μαθαίνει τη χρήση σας και προσαρμόζει ανάλογα το hardware.