Συγκινήθηκε ο Τριαντάφυλλος με τη φιέστα του ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται 60.000 κόσμου να φωνάζει το τραγούδι σου...» (vid)

Newsroom
Συγκινήθηκε ο Τριαντάφυλλος με τη φιέστα του ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται 60.000 κόσμου να φωνάζει το τραγούδι σου...» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι συγκινήθηκε όταν είδε 60.000 κόσμου να τραγουδάει τόσο φανατικά το δικό του τραγούδι, «σε παίρνω για να σου πω, πόσο πολύ σ' αγαπώ»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε εχθές το βράδυ, όταν είδε τη φιέστα του ΠΑΟΚ, με χιλιάδες κόσμου να τραγουδάει το κομμάτι του.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πως προέκυψε όλο αυτό με το τραγούδι, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Το συγκεκριμένο έχει φτάσει 20.000.000 views. Στη Βουλγαρία γίνεται χαμός με αυτό το τραγούδι. Είναι ύμνος εκεί. Ο Ντεσπόντοφ είναι αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας. Το αγάπησε το τραγούδι από την πρώτη στιγμή, το ανέβασε στα social και όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, τον ρωτήσανε ποιο τραγούδι του αρέσει και εκείνος απάντησε το «σε παίρνω για να σου πω, πόσο πολύ σ' αγαπώ». Έγινε πανικός, έγινε viral. Ο Ντεσπόντοφ το ακούει πριν από κάθε αγώνα. Είναι τρομερό παιδί, μιλάμε καθημερινά... Επειδή είναι το αγαπημένο τραγούδι του, του τον βάλανε όταν μπήκε μέσα και έγινε χαμός»

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι αυτό που έγινε εχθές στην Τούμπα με το «σε παίρνω για να σου πω» είναι η επιβράβευση για όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον χώρο.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι δάκρυσε όταν είδε τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς στην Τούμπα, αν και ο γνωστός τραγουδιστής δεν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. «Το ανηψάκι μου είναι ΠΑΟΚ, ο γαμπρός μου είναι ΠΑΟΚ. Με παίρνουν τηλέφωνο εχθές το βράδυ και μου λένε " κοίτα τι γίνεται με Ντεσπόντοφ". Το έβαλα να το δω και έπαθα πλάκα. Δεν κοιμήθηκα μέχρι τις τέσσερις. Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν γίνεται 60.000 κόσμου να τραγουδάει το τραγούδι σου, να το ξέρουνε , να το λένε τόσο φανατικά. Τελικά, όλη η Τούμπα εχθές ήταν φάλτσοι;»