Αιχμές Μαρινάκη για Σάττι και ελληνική αποστολή: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα, πρέπει να προσέχει τη δημόσια εικόνα του» (vid)

Newsroom
Αιχμές Μαρινάκη για Σάττι και ελληνική αποστολή: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα, πρέπει να προσέχει τη δημόσια εικόνα του» (vid)
Όσα είπε ο Παύλος Μαρικάνης αναφορικά με τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι και τη Eurovision 2024.

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα ερμηνεύτρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσεις των Ελλήνων χορευτών στη Eurovision 2024, ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης «η Eurovision δεν είναι μία διαδικασία άσκησης πολιτικής και ευτυχώς, δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική καμίας χώρας μέσω ενός μουσικού διαγωνισμού».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας «προσωπικό σχόλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις, όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε ένα μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του, τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

«Ο σκοπός της Eurovision είναι ενώσει τους λαούς μέσω της μουσικής», τόνισε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής που δήλωσαν Τούρκοι, είπε «δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τους χορευτές και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».

Δείτε τις χαρακτηριστικές δηλώσεις από το 32:23:

Νέα απάντηση Σάττι: «Αν ήθελα να τοποθετηθώ επίσημα, δεν θα το έκανα έτσι»

Η Μαρίνα Σάττι κλήθηκε να δώσει απαντήσεις κατά την άφιξη της στην Ελλάδα για τα πολυσυζητημένα χασμουρητά, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Ειδικότερα, η Μαρίνα Σάττι ρωτήθηκε να σχολιάσει ξανά τη στάση της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Eurovision, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε το Ισραήλ.

«Τον τελευταίο καιρό λόγια ή προθέσεις παρερμηνεύονταν», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Μετά από μία ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε κουρασμένοι και χαλαροί και μπροστά μας υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων με τους οποίους χαζολογούσαμε.

Αν το συγκεκριμένο κομμάτι απομονώθηκε… αν ήθελα να κάνω official statement, δεν θα το έκανα έτσι, χαζομάρα μου που θεώρησα ότι είχε φύγει το focus από πάνω μου».

«Και ο Ολλανδός, όταν μιλούσα εγώ, είχε βάλει μία μπλούζα στο κεφάλι του και κοιμόταν», σημείωσε.