Η πρώην σταρ των ερωτικών ταινιών Αντριάνα Τσέτσικ εξήγησε γιατί έφυγε από τη βιομηχανία και τι θέλει να κάνει στη ζωή της (vid)

Η πρώην σταρ των ερωτικών ταινιών Αντριάνα Τσέτσικ εξήγησε γιατί έφυγε από τη βιομηχανία και τι θέλει να κάνει στη ζωή της (vid)
Η βραβευμένη πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό μίλησε για τη νέα αρχή στη ζωή της μακριά από τη βιομηχανία και τα νέα της εγχειρήματα

Η πρώην ηθοποιός ταινιών ενηλίκων Adriana Chechik αποσύρθηκε από τη βιομηχανία στα τέλη του 2022 και φαίνεται ότι δεν κοιτάζει πίσω. Η πρώην πορνοστάρ ήταν από τις πιο δημοφιλείς στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η οποία διήρκεσε περίπου εννέα χρόνια.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον κόσμο του Twitch, με αποτέλεσμα η απόσυρση της από τον σωματικά και ψυχολογικά κουραστικό κόσμο των ταινιών πορνό να μην την ενδιαφέρει καθόλου.

Η Chechik συζήτησε την απόφασή της να αποσυρθεί από το πορνό σε συνέντευξή της στο Holly Randall Unfiltered Podcast, σημειώνοντας ότι ήθελε να δείξει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της στους θαυμαστές της κάνοντας streaming στο Twitch.

«Δεν έβγαζα καν χρήματα από αυτό [στην αρχή], αλλά ήμουν κάπου όπου οι άνθρωποι με εκτιμούσαν για αυτό που έκανα».

1

Η ίδια είπε ότι όσο ήταν απομονωμένη στη βιομηχανίας πορνό, αισθανόταν συνεχώς αποκομμένη από τα διάφορα ενδιαφέροντά της και από τους αγαπημένους της ανθρώπους.

«Λαχταρούσα τη διανόηση και τη μάθηση, και απλά δεν το έβρισκα... Ήμουν τόσο μέσα στο πορνό που δεν είχα καμία ιδέα για τον έξω κόσμο», δήλωσε η Chechik. «Το να μπω στο Twitch μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια», παραδέχτηκε ο Chechik.

«Οι εμπειρίες και οι συζητήσεις εκεί με έκαναν να συνειδητοποιήσω, “είσαι κάτι περισσότερο από αυτό που πιστεύεις» εξήγησε.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε που εγκατέλειψε το πορνό, η Chechik έχει συγκεντρώσει πάνω από 860.000 followers στο Twitch και πάνω από 4,2 εκατομμύρια στο Instagram.

Στη συνέντευξη με τη Holly Randall, η Chechik σημείωσε επίσης το ενδιαφέρον της να γίνει life coach για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους και να αναζητήσουν αυτό που φιλοδοξούν να κάνουν