Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού

Επιμέλεια: Newsroom
Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού
Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στο Μάλμε της Σουηδίας όπου θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2024. Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη (18/04) δημοσιεύθηκε και η πρώτη φωτογραφία της σκηνής σε σχήμα σταυρού, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώθηκε στο Malmö Arena.

Κινητοί κύβοι LED, δάπεδα LED, τεχνολογία φωτισμού και βίντεο θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μερικές θεαματικές παραλλαγές στο Malmö Arena, ενώ η σκηνή τοποθετείται ακριβώς στη μέση του κοινού, σε σχήμα σταυρού, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών.

Παρόλα αυτά, μία νέα φωτογραφία της σκηνής που ανέβηκε στο Twitter από τις προετοιμασίες της διοργάνωσης, έχει προβληματίσει πολλούς από τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού.

Ο λογαριασμός Eurovision News δημοσίευσε στιγμιότυπο από τη σκηνή με τον χαρακτηριστικό σταυρό που σχηματίζεται στο κέντρο της σκηνής, προκαλώντας αντιδράσεις για τη χωρητικότητά του.

«Είναι πολύ μικρό, πού θα χωρέσουν οι χορευτές;» γράφουν, μεταξύ άλλων. Κάποιος άλλος περιέγραψε τη σκηνή «απαίσια» με έναν άλλο να προσθέτει, ότι «ακόμη και στην Ιταλία ήταν καλύτερη η σκηνή». Αρκετοί δε, επισήμαναν τη διαφορά της σκηνής στο στιγμιότυπο, με το πώς φαινόταν στο stage στο βίντεο που είχε ανέβει πριν μερικούς μήνες στο YouTube. «Έμοιαζε μεγαλύτερο» ανέφεραν.