Ο λόγος για τον οποίο το piercing των ανδρικών γεννητικών οργάνων ονομάζεται Prince Albert

Επιμέλεια: Newsroom
Ο λόγος για τον οποίο το piercing των ανδρικών γεννητικών οργάνων ονομάζεται Prince Albert
Έφτασε η ώρα να μάθουμε γιατί ένας συγκεκριμένος τύπος τρυπήματος του ανδρικού μορίου αναφέρεται ως Prince Albert.

Το piercing «Prince Albert» είναι ένα δαχτυλίδι που περνάει μέσα από τον ουρηθρικό πόρο (το άκρο του πέους) και στη συνέχεια βγαίνει από το κάτω τοίχωμα του πέους. Άουτς... Ο διάσημος body piercer Chris Saint δήλωσε στο Men's Health ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά... σκουλαρίκια γεννητικών οργάνων μαζί με τη σκάλα του Ιακώβ, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλά τρυπήματα κατά μήκος της κάτω πλευράς του μορίου.

Πως πήρε όμως αυτό το όνομα; Ο θρύλος λέει ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτωρίας, πρίγκιπας Αλβέρτος, τρύπησε την ουρήθρα του για να «βοηθήσει την ανάρτηση των γεννητικών του οργάνων μέσα σε σχετικά στενά παντελόνια της εποχής». Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι ο Αλβέρτος είχε τη νόσο Peyronie, όπου το πέος καμπυλώνει, και το piercing μπορεί να ήταν μια προσπάθεια να το ισιώσει. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει αποδειχθεί και μάλλον θα πρέπει να τα λαμβάνουμε όλα σαν θρύλους.

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο σήμερα. Οι άνθρωποι τα έχουν για αισθητικούς λόγους, αλλά πιστεύεται επίσης ότι το piercing προσφέρει έντονη διέγερση της ουρήθρας στους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν το Bustle ρώτησε τρεις γυναίκες πώς ήταν να έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες με τα piercing, όλες συμφώνησαν ότι το σεξ ήταν καλύτερο.

Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, οι γιατροί υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι με τέτοιο piercing μπορούν να χρησιμοποιούν προφυλακτικά...

Η μεγάλη απορία των περισσότερων ανδρών είναι πόσο μπορεί να πονάει το piercing «Prince Albert».

Σε ένα νήμα στο Redditt για το αν το συγκεκριμένο piercing είναι επώδυνο, ο Erik Hillard δήλωσε ότι «εξεπλάγη που πόνεσε τόσο λίγο». Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ήταν λιγότερο επώδυνο από ένα piercing στη θηλή.

Τέλος, το piercing φέρεται να επουλώνεται σχετικά γρήγορα και γι' αυτό μπορεί να είναι τόσο δημοφιλές.