Στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα η Ντούα Λίπα: Σε ιδιωτική παραλία τα γυρίσματα

Newsroom
Στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα η Ντούα Λίπα: Σε ιδιωτική παραλία τα γυρίσματα
Η εκρηκτική pop star Dua Lipa που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο ήρθε στην Ελλάδα

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, έφτασε στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα, για να γυρίσει σε ελληνικό έδαφος προωθητικό υλικό.

Η Dua Lipa, που μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με τον γιο του Κώστα Γραβά, Ρόμαν, έχει τιμήσει πρόσφατα άλλη μια φορά την Ελλάδα, καθώς στην ταινία «Αργκάιλ» βρίσκεται σε μια σκηνή καταδίωξης σε ελληνικό νησί.

Για την προστασία της τραγουδιστριας και την ασφάλεια της κατά την παραμονή της δόθηκαν πληροφορίες γυρισμάτων που δεν ήταν 100% σωστές, μεταξύ αυτών ακόμα και οι διάρκεια των γυρισμάτων, οι τοποθεσίες και οι μέρες παραμονής της παρέμεναν άγνωστες για τους περισσότερους.

Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές της που υπολόγιζαν ότι ίσως τη συναντούσαν να αναφερθούν στα social media τους για γύρισμα της που θα λάμβανε χώρα στο τέλος της εβδομάδας. Η τραγουδίστρια όμως όσο γράφεται αυτό το κείμενο ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα μας.

Το γύρισμα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε ιδιωτική παραλία, όπου δημιουργήθηκε εξέδρα για ένα διαφημιστικό της Yves Saint Laurent. Στον χώρο υπήρχε και σωσίας της, ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Ντάνιελ Κιρστ.