6 tips για ένα ολοκληρωμένο σώμα στην παραλία

Branded Content Team
6 tips για ένα ολοκληρωμένο σώμα στην παραλία
Βάλε κι εσύ αυτά τα σημαντικά tips στην καθημερινότητά σου και ξεκίνα να χτίζεις κορμί για την παραλία. Το καλοκαίρι καταφθάνει!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά, το καλοκαίρι πλησιάζει και στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκονται οι διακοπές, η παραλία αλλά και η ξεκούραση. Ο περισσότερος κόσμος ξεκινάει από τώρα να αγχώνεται για το πως θα βγει στην παραλία, αλλά και το τι θα κάνει για να διορθώσει το σώμα του.

Να μερικές πολύ καλές συμβουλές και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στον στόχο:

  • Ξεκίνα ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

​​Φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε πρωτεΐνη (κοτόπουλο, ψάρι), σύνθετους υδατάνθρακες (δημητριακά ολικής άλεσης και φρούτα) και καλά λιπαρά οξέα (ξηροί καρποί, ελαιόλαδο). Απόφυγε ζάχαρη, λιπαρά καθώς και θερμίδες που δεν περιέχουν καθόλου θρεπτικά συστατικά. Η σωστή συμβουλή και από ένα διαιτολόγο θα σε βοηθήσει γρηγορότερα για τον στόχο σου.

...

  • Γυμναστική τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Αρχικά διάλεξε ένα είδος γυμναστικής που θα σου ταιριάζει, θα σε διασκεδάζει και θα σ' ευχαριστεί. Φρόντισε να γυμνάζεσαι από μισή έως 1 ώρα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Η πρωινή γυμναστική έχει περισσότερα οφέλη, οπότε εάν υπάρχει η δυνατότητα αυτή προτίμησε την, ώστε να σου δώσει και μεγαλύτερη ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα.

  • Επαρκή ενυδάτωση οργανισμού

Μην ξεχνάς να πίνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Ο οργανισμός όταν είναι αφυδατωμένος δείχνει κουρασμένος και φυσικά δεν κάνει καύσεις. Για το ποσοστό ημερήσιας ενυδάτωσης θα σε βοηθήσει και ένας ειδικός.

  • Βελτίωσε τη στάση σώματος

Φυσικά ένα τέλειο σώμα δεν θα δείχνει τέλειο εάν η στάση του σώματος δεν είναι η κατάλληλη. Προς τα πίσω και κάτω οι ώμοι, ψηλά το κεφάλι και μην καμπουριάζεις. Η σωστή στάση του σώματος θα σου δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

  • Απέβαλλε το στρες και το άγχος απ τον οργανισμό σου

Το άγχος και το στρες ποτέ δεν επιδρούσαν σωστά στον ανθρώπινο οργανισμό. Φτιάξε την ψυχολογία σου σωστά και γέμισε με αυτοπεποίθηση. Τυμπανισμός, στάσιμα κιλά, δύσπνοια είναι μερικά απ' αυτά που μπορεί να σου επιφέρει το άγχος και το στρες και να σε πάμε πίσω απ τον στόχο που έχεις θέσει για να βγεις στην παραλία.

  • Αερόβιο και ανηφόρα

Το αερόβιο γνωρίζουμε ότι κάνει καλό και στον μεταβολισμό ,αλλά και στην καύση του λίπους. Το αερόβιο σε κλίση και ανηφόρα όμως επιταχύνει τα αποτελέσματα στην άσκηση και φυσικά σου επιφέρει δυνατούς γλουτιαίους και καλύτερη πίσω όψη.

Το γυμναστήριο που χρειάζεσαι

Στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να μπεις σε «πρόγραμμα». Ανακάλυψε τις υπηρεσίες και τους χώρους του Δαΐς, ενός καλά οργανωμένου και πλήρως εξοπλισμένου αθλητικού κέντρου στο Μαρούσι. Mε προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, αρχάριους ή προχωρημένους, ατομικά ή σε γκρουπ είναι σίγουρο πως θα γίνεις γρήγορα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ, Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, 15126 – Μαρούσι

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 16:00-23:30

Τρίτη - Πέμπτη 16:30-23:30

Σάββατο 08:30-20:30

Κυριακή 09:00-15:00

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Δευτέρα - Παρασκευή 06:30-08:30, 19:00-23:00

Σάββατο 11:30-18:30 Κυριακή 09:00-14:30

Τηλ. 210 6186050

Βάλε, λοιπόν, κι εσύ αυτά τα σημαντικά tips στην καθημερινότητά σου και ξεκίνα να χτίζεις κορμί για την παραλία. Το καλοκαίρι καταφθάνει!

Advertorial