Με αυτό το ποσό αποχώρησε από το Survivor η Ευγενία Μπόρλα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με αυτό το ποσό αποχώρησε από το Survivor η Ευγενία Μπόρλα (vid)
Η Ευγενία Μπόρλα στην τρίτη της μονομαχία στο Survivor δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η περιπέτεια του Survivor ολοκληρώθηκε πρόωρα για την Ευγενία Μπόρλα καθώς η παίκτρια της Μπλε ομάδας ήταν εκείνη που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (28/3) από τον Άγιο Δομίνικο.

Στη μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ρίχτηκαν τρεις παίκτριες (Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου, Χρύσα Χατζηγεωργίου) της Μπλε ομάδας και μία (Aira Adomaityte).

Το αβαντάζ στη διαδικασία είχε η Αναστασία που είχε συνολικά τα καλύτερα στατιστικά με αποτέλεσμα να διαλέξει εκείνη τον στόχο. Αυτό της έδωσε το πλεονέκτημα να αγωνιστεί με την χειρότερη παίκτρια βάσει στατιστικών που ήταν η Ευγενία. Η Αναστασία με σκορ 4-2 εξασφάλισε την παραμονή της και έστειλε την Ευγενία σε μονομαχία με την Χρύσα που είχε χάσει από την Άιρα.

Στην τελική αναμέτρηση για την παραμονή η Χρύσα όπως αποδείχθηκε είχε εύκολο έργο, καθώς επικράτησε 4-0 της Ευγενίας και κατά συνέπεια την έθεσε εκτός παιχνιδιού.

«Είμαι χαρούμενη, όχι επειδή φεύγω αλλά επειδή νιώθω γεμάτη. Ευχαριστήθηκα όλα τα run που έκανα σήμερα, έβαλα τα δυνατά μου και το διασκέδασα. Σε κάθε run ευχόμουν να γίνει αυτό που ήταν καλύτερο για μένα. Προφανώς αυτό που ήταν καλύτερο για μένα την δεδομένη χρονικά στιγμή ήταν να αποχωρήσω. Συγχαρητήρια στα άλλα κορίτσια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευγενία, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να συνδεθεί με τους στόχους του Survivor, ωστόσο ξεχώρισε για τον χαρακτήρα της.

Τα χρήματα που πήρε η Ευγενία

Η Ευγενία Μπόρλα έμεινε συνολικά πέντε εβδομάδες στον Άγιο Δομινίκο. Η αμοιβή της ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, τα χρήματα που έβαλε στον λογαριασμό της είναι 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά η λίστα

Μαρία Αντωνά 45.000
Όλγα Πηλιάκη 35.000
Νίκος Γκάνος 35.000
Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Μαριλίνα Βακονδίου 10.000
Ζωή Ασουμανάκη 6.000
Ρομπ Τζέημς 5.000
Ευγενία Μπόρλα 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Νίκος Ρικουνάκης 4.000
Έλενα Αμανατίδου 3.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000