Βοήθεια μέσω δικών τους videos θα μπορούν να προσφέρουν σε άλλους οι κάτοχοι PS5

Βοήθεια μέσω δικών τους videos θα μπορούν να προσφέρουν σε άλλους οι κάτοχοι PS5
Σημαντική εξέλιξη για το PS5 και την κοινότητά του.

Στη σημερινή εποχή του gaming που κάποιοι τίτλοι είναι σαφώς πιο δύσκολοι και περίπλοκοι, οι χρήστες συνήθως ανατρέχουν σε videos στο YouTube ή σε sites με οδηγούς για να βρουν τη λύση.

Σύντομα θα υπάρχει μια έξτρα βοήθεια για όσους έχουν PS5, αφού η Sony φέρνει στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της την επέκταση της λειτουργίας Game Help.

Η παροχή αυτή έρχεται με το συνδρομητικό PlayStation Plus και προσφέρει βοήθεια σε συγκεκριμένα σημεία για games που υποστηρίζονται, αλλά πλέον το εργαλείο περνάει για τα καλά και στα χέρια των παικτών.

Όσοι μπορούν και ενδιαφέρονται, θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν videos με δύσκολα σημεία παιχνιδιών ή δύσκολων γρίφων και να τα ανεβάζουν στο PlayStation Network, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους, είτε έχουν είτε όχι συνδρομή στο PlayStation Plus.

Η δυνατότητα αυτή για το ανέβασμα υλικού θα δοθεί σε όλους κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, μαζί με ένα νέο PS5 firmware update.

Όταν ενεργοποιηθεί από τους παίκτες, το PS5 θα καταγράφει αυτόματα videos από διάφορα σημεία που ολοκληρώνουν σε ένα game και θα τα προσθέτει σε μια ευρεία γκάμα υλικού για την υπηρεσία Game Help.

Οι δημιουργοί θα ενημερώνονται με ένα μήνυμα στην κονσόλα τους αν ένα video έχει μπει στην πλατφόρμα και θα μπορούν μάλιστα να το κατεβάσουν όποτε το επιθυμούν.