Κύκλωμα πορνείας με ανήλικες: Οι διάλογοι που «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κύκλωμα πορνείας με ανήλικες: Οι διάλογοι που «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος (vid)
Σύμφωνα με την αστυνομία, πολλά από τα θύματα είχαν παγιδευτεί και από το κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο, με επικεφαλής την 30χρονη Λορέλα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εξάρθρωση νέου κυκλώματος μαστροπείας, με «εγκέφαλο» μια 25χρονη. Συγγενείς ανήλικων θυμάτων αλλά και της 25χρονης μιλούν για πρώτη φορά στον απόηχο των νέων στοιχείων για την υπόθεση.

Ήδη έχουν γίνει έξι συλλήψεις μελών της οργάνωσης που ωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία και στα ναρκωτικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, πολλά από τα θύματα είχαν παγιδευτεί και από το κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο, με επικεφαλής την 30χρονη Λορέλα.

Στη δικογραφία, εκτός από τα ονόματα των έξι μελών του νέου κυκλώματος που έχουν ήδη συλληφθεί, αναφέρονται και τα στοιχεία τεσσάρων πελατών που πλήρωναν από 200 έως 400 ευρώ για να κλείνουν ερωτικά ραντεβού με ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 14 έως και 17 ετών.

Η μητέρα 15χρονης που μπλέχτηκε στα δίχτυα της οργάνωσης έλυσε τη σιωπή της, στο Live News. «Τα κορίτσια πάνε στο κλαμπ. Η (25χρονη) πήγαινε εκεί και ψάρευε τα κορίτσια, πέτυχε την παρέα αυτή και έτσι άρχισε το γλέντι».

Όπως λέει, η 25χρονη «εγκέφαλος» το έπαιζε φίλη στην κόρη της και επιχειρούσε να την δελεάσει με χρήματα. Το παιδί της, όπως τονίζει, είχε προσεγγίσει παλιότερα και η Λορέλα.

«Μία 24χρονη, δεν το σκέφτεσαι ότι πάει να κάνει κάτι κακό και σε αυτή την ηλικία που είναι μικρά δεν το καταλαβαίνουν. Την βλέπουν σαν πιο μεγάλη αδελφή τους. Για παράδειγμα, γνώρισε τη δικιά μου και το έπαιζε φίλη, η μεγαλύτερη αδελφή, και με τον τρόπο της σιγά σιγά την έπαιρνε κοντά της. Της έλεγε να μου δίνεις 50 ευρώ για κάθε πελάτη».

Στα δίχτυα του κυκλώματος έπεσε και μια 17χρονη σήμερα, που παλιότερα είχε πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία σε γνωστή τηλεοπτική σειρά. Στενό συγγενικό της πρόσωπο ανέφερε στους αστυνομικούς, πως η ανήλικη παγιδεύτηκε από την 25χρονη και της έδινε 50 από τα 300 ευρώ που εισέπραττε μετά από κάθε ερωτικό ραντεβού.

«Είναι πολλά τα θύματα. Η Λ. και η Μ. κάνανε παρέα και έβρισκαν κορίτσια. Του έβαζαν να κάνουν διάφορα πράγματα, είναι ολόκληρο κύκλωμα από πίσω», είπε μητέρα ανήλικου θύματος.

«Συγκοινωνούντα δοχεία» τα δύο κυκλώματα μαστροπείας

Ως «εγκέφαλος» του νέου κυκλώματος μαστροπείας φέρεται η 25χρονη Μαρία από τον Ασπρόπυργο. Κατηγορείται ότι «ψάρευε» τόσο ανήλικα θύματα όσο και πελάτες, ενώ συνόδευε τα κορίτσια στα ραντεβού και εισέπραττε για το καθένα από 50 έως 100 €.

Το τελευταίο διάστημα η 25χρονη άλλαζε συχνά κατοικία αλλά και αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε μια προσπάθεια, όπως εκτιμούν αστυνομικοί, να συσκοτίσει το τοπίο της δράσης της.

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως η 25χρονη γνώριζε και είχε συνεργασία με την 30χρονη Λορέλα, που κινούσε τα νήματα στο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε στις αρχές του έτους. Δυο μήνες μετά την προφυλάκισή της, ο πατέρας της, που παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται διαψεύδει στο Live News ότι η κόρη του γνώριζε την 25χρονη.

«Ξέρω όλες τις φίλες της κόρης μου. Δεν ξέρω καμία Μαρία. Αυτοί λένε πολλά πράγματα, θέλουν όλα να τα συνδέσουν με την κόρη μου. Θα δείτε θα βγουν όλα και είναι άδικα».

Το πρωί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια τα δύο τελευταία άτομα που συνελήφθησαν. Ανάμεσά τους και ένας καλλιτέχνης τατουάζ που είχε κατηγορηθεί και για το κύκλωμα της «Λορέλας». Τότε είχε αρνηθεί στο Live News κάθε δική του ανάμειξη και υποστήριζε πως τον είχε αναφέρει η «Λορέλα», σε μια προσπάθεια να πάρει από πάνω της δικές της ευθύνες.

Χθες (19/3), οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ίδιο και σε ακόμα ένα άτομο, για εμπλοκή στο κύκλωμα. Και οι δύο φέρονται να ωθούσαν στην πορνεία ανήλικες και να τις μετέφεραν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας που κλείνονταν ραντεβού.