Στα σώματα ασφαλείας φέρεται να είναι ο ένας από αυτούς που απείλησαν παιδιά με πιστόλι επειδή τους πέταξαν νερόμπαλα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στα σώματα ασφαλείας φέρεται να είναι ο ένας από αυτούς που απείλησαν παιδιά με πιστόλι επειδή τους πέταξαν νερόμπαλα (vid)
Οι δράστες του πρωτοφανούς περιστατικού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους άσκησε δίωξη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες με δυο άτομα να απειλούν με όπλο παιδιά, επειδή τους πέταξαν νερόμπαλα στο αυτοκίνητο.

Ο ένας από τους δυο άνδρες κρατούσε καραμπίνα και δεν δίστασε να την οπλίσει και να την κολλήσει στο λαιμό ενός από τα παιδιά, σκορπίζοντας πανικό στους υπόλοιπους της παρέας του που τράπηκαν σε φυγή και κάποιοι από αυτούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του καναλιού Δίκτυοtv, ο ένας από αυτούς που απείλησαν τα παιδιά κατοικεί στο εξωτερικό, ενώ ο άλλος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και φέρεται να ανήκει στα σώματα ασφαλείας.

«Ένας εξ αυτών όπλισε την καραμπίνα στον αέρα και με σημάδεψε στο λαιμό. "Πάγωσε το αίμα μου", δεν ήξερα τι θα γίνει όση λεπτά είχε την καραμπίνα στο λαιμό μου. Εμείς δεν ρίξαμε τις νερόφουσκες. Η ομάδα των μικρών, η οποία ήταν εκτός του αύλειου χώρου πιθανότατα να έριξε μια, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο στη ζάντα και μετά οι δύο κατέβηκαν από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο infonews24, ένας από τους νεαρούς.