Η Meta φέρνει επιτέλους τα trending topics στο Threads

Η Meta φέρνει επιτέλους τα trending topics στο Threads
Τα trending topics έρχονται επιτέλους και στο Threads.

H Meta θέλει να προωθήσει τις συζητήσεις και τα θέματα που καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στην πλατφόρμα της και έτσι ανακοίνωσε πως φέρνει τον μηχανισμό trending topics.

Πρόκειται για κάτι που έχουμε δει εδώ και χρόνια να δουλεύει στο Twitter/X και πλέον είναι διαθέσιμο σε όλους τους Αμερικανούς χρήστες και της νεότερης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο ίδιος ανέφερε σε ένα post του την εξέλιξη αυτή, η οποία και δοκιμάζεται εσωτερικά από τον Φεβρουάριο.

Για να εντοπιστούν οι θεματικές ενότητες που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στους servers χρησιμοποιείται τεχνητή νοημοσύνη και τα πιο hot θέματα θα εμφανίζονται τόσο στην σελίδα αναζήτησης του χρήστη, όσο και στη ροή “For Your”.

Προς το παρόν η λειτουργία των trending topics είναι περιορισμένη και προσφέρει μόλις 5 θέματα, καθώς η Meta θέλει να αποφύγει τα πολλά προβλήματα που έχει σε αυτό το επίπεδο το Twitter.

Μάλιστα, η εταιρεία σημειώνει πως θα έχει ειδικούς που θα ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα θέματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να διαχειριστεί αυτήν την παράμετρο για λόγους παραπληροφόρησης.