Έφηβος ανακάλυψε ότι οι γονείς του είχαν προσλάβει ηθοποιό για να παριστάνει τον «καλύτερο του φίλο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έφηβος ανακάλυψε ότι οι γονείς του είχαν προσλάβει ηθοποιό για να παριστάνει τον «καλύτερο του φίλο» (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο ενός δημιουργού περιεχομένου. Πιο συγκεκριμένα, ο influencer μοιράστηκε με το κοινό του, την προσωπική του ιστορία που τον συγκλόνισε.

Σε μια εποχή όπου η πραγματικότητα μοιάζει συχνά πιο παράξενη από τη φαντασία, ένας έφηβος από τη Νέα Υόρκη μοιράστηκε μια ιστορία που πραγματικά ξεπερνά τα όρια της δυσπιστίας. Ο Lawson Spolansky αποκάλυψε μια ιστορία που άφησε εκατομμύρια χρήστες του TikTok σε σοκ. Με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, το βίντεο του Spolansky αποκαλύπτει μια δεκαετή φιλία με μια εκπληκτική ανατροπή: ο καλύτερός του φίλος ήταν στην πραγματικότητα ένας ηθοποιός που είχε προσληφθεί από την οικογένειά του.

Η ιστορία ξεκίνησε το 2012, όταν ο Spolansky, ένας πεντάχρονος που αντιμετώπιζε κοινωνικές και συμπεριφορικές προκλήσεις στο σχολείο, είχε μια φαινομενικά μοιραία συνάντηση σε μια παιδική χαρά. Αφού μια πτώση από ένα παιχνίδι οδήγησε σε μια αλληλεπίδραση με ένα μικρό ξανθό αγόρι που ονομαζόταν Dexter. Η πορεία των αγοριών από άγνωστοι στην παιδική χαρά σε συμμαθητές και τελικά σε κολλητούς, έμοιαζε με μια συγκινητική ιστορία φιλίας που ανθίζει παρά τις αντιξοότητες. Η σχέση τους φάνηκε όχι μόνο να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά και να παίζει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική ανάπτυξη και την ακαδημαϊκή βελτίωση του Spolansky.

@lawsonspolansky im finally ready to share with u this horrific story #storytime #bestfriend #childhood #lawsonspolansky #fyp #childhoodtrauma #fypシ゚viral #mentalhealth #real #truth #actor #school #fypシ #trending ♬ My Best Friend I Never Had - Lawson Spolansky

Ωστόσο, η πλοκή άλλαξε το 2018, όταν ο Dexter πρότεινε ένα εξωφρενικό ταξίδι χρησιμοποιώντας τα χρήματα των γενεθλίων του, ένα σχέδιο που γρήγορα ξετυλίχθηκε υπό το πρόσχημα «περίεργων δικαιολογιών». Όλα άλλαξαν όταν ο Spolansky έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του Dexter, της μητέρας και της ίδιας της θείας του Spolansky να κάνουν διακοπές στο Χόλιγουντ, ένα ταξίδι που τον έκαναν να πιστεύει ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν.

Η αλήθεια ήρθε τελικά στο φως το 2021 από μια απροσδόκητη πηγή: Ο τότε φίλος του Spolansky, ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός στην πισίνα για τη μαμά του Dexter. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα δεν ήταν η μητέρα του Dexter αλλά η ατζέντισσα του, και ο εγκέφαλος πίσω από αυτή την περίτεχνη πρόφαση δεν ήταν άλλος από τη θεία του Spolansky, κολλητή φίλη με την πραγματική μαμά του Dexter.

Η ιστορία του Spolansky είναι μια απόδειξη της απρόβλεπτης φύσης των ανθρώπινων σχέσεων και του πόσο μακριά φτάνουν κάποιοι για να τις χειραγωγήσουν.