Η γυναίκα που την χτύπησε ο άντρας της με σίδερο: «Με κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η γυναίκα που την χτύπησε ο άντρας της με σίδερο: «Με κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό» (vid)
Σοκάρει η περιγραφή της γυναίκας που την κακοποίησε βάναυσα ο σύζυγός της.

Η γυναίκα από το Άργος που δέχθηκε τα βάναυσα χτυπήματα του συζύγου της με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει "Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα". Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε... Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό... Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη... Μου έλεγε "Κοίτα το πρόσωπό σου πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει"», περιέγραψε η γυναίκα.

«Με χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, μου είπε "Θα σε σκοτώσω»

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό, δυο φορές. Μου είπε "Θα σε σκοτώσω!". Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω. Μετά άνοιξε την βρύση και με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. "Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια", μου είπε».

Όπως περιέγραψε ίδια, ο σύζυγός της την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα.

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο.

Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει: «Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. "Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη", έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει πριν από δυο εβδομάδες», ανέφερε το θύμα.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου... Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου. Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν», περιέγραψε η γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι ήταν εν βρασμώ.

«Συγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσέ με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή.