Σάλος στις ΗΠΑ με φιλανθρωπικό αγώνα σε σχολείο: Το αηδιαστικό βίντεο που δείχνει τους μαθητές να γλύφουν ο ένας τα πόδια του άλλου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σάλος στις ΗΠΑ με φιλανθρωπικό αγώνα σε σχολείο: Το αηδιαστικό βίντεο που δείχνει τους μαθητές να γλύφουν ο ένας τα πόδια του άλλου (vid)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο εμφανίζονται μαθητές να γλύφουν ο ένας τα πόδια του άλλου σε φιλανθρωπικό αγώνα.

Ένα σχολείο στις ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να συγκεντρώσει χρήματα για μια μη κερδοσκοπική καφετέρια με έδρα την Οκλαχόμα, η οποία βοηθά μαθητές και ενήλικες με νοητική, αναπτυξιακή και σωματική αναπηρία.

Αντί όμως να συγκεντρώσουν χρήματα με τις παραδοσιακές μεθόδους, αυτά τα παιδιά αποφάσισαν να το κάνουν με έναν αρκετά παράδοξο και αηδιαστικό τρόπο. Πλάνα από την εκδήλωση εστάλησαν στο FOX 25, τα οποία έδειχναν τους εφήβους του Deer Creek High School να γλύφουν τα πόδια των συμμαθητών του, έκαναν το γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς χρήστες να επικρίνουν το γεγονός.

«Όταν ήμουν στο λύκειο, πουλούσαμε καραμέλες για να μαζέψουμε χρήματα», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου. Ένας άλλος έγραψε: «Αηδιαστικό και ποιος επέλεξε να βάλει τα παιδιά να ασχοληθούν με αυτό για έναν έρανο; Αυτοί οι δάσκαλοι ή και οι διευθυντές είναι άρρωστοι που το ενέκριναν αυτό».

Μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε, η περιφέρεια τοποθετήθηκε για το γεγονός, λέγοντας: «Οι μαθητές αποφάσισες να κάνουν έναν διαγωνισμό μεταξύ των τάξεων. Κανένας καθηγητής ή υπάλληλος του σχολείου δεν συμμετείχε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια».