Πέντε συμβουλές για το πώς να μαγειρεύεις αν έχεις καούρα

Επιμέλεια: Newsroom
Πέντε συμβουλές για το πώς να μαγειρεύεις αν έχεις καούρα
Μπορεί να είναι ευκολότερο να αποφύγετε τροφές που προκαλούν καούρα όταν τρώτε στο σπίτι, εάν ξέρετε πώς να ψωνίζετε και να μαγειρεύετε με τρόπο φιλικό προς την καούρα.

Η καούρα, ή η παλινδρόμηση οξέος, προκαλεί μια αίσθηση καψίματος στο στήθος που προκαλείται από το οξύ του στομάχου που ανεβαίνει στον οισοφάγο.

Για μερικούς ανθρώπους είναι ένα απίστευτα άβολο περιστασιακό και μπορεί να κρατάει χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr