Πρώτες ενδείξεις για το πως θα είναι το Samsung Galaxy Z Fold 6

Πρώτες ενδείξεις για το πως θα είναι το Samsung Galaxy Z Fold 6
Το Samsung Galaxy Z Fold 6 αναμένεται φέτος το καλοκαίρι.

Απέχουμε αρκετά μέχρι τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Z Fold 6 και φαίνεται πως η Samsung έχει προχωρήσει αρκετά στο σχεδιασμό του.

Το επόμενο βασικό foldable της κορεατικής εταιρείας θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι και φαίνεται πως το OnLeaks κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε κάποια σχέδια αυτής της στιγμής για να φτιάξει κάποια renders που δείχνουν ξεκάθαρα τη νέα συσκευή.

Σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχουμε διαφορές από τα Fold 5 και Fold 4, αλλά το σασί δείχνει κάπως πιο λεπτό και οι δύο πλευρές ενώνονται και εφάπτονται πλήρως.

Η συσκευή θα έχει στο εσωτερικό της τον Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy AI, τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που έχουμε δει και στα Samsung Galaxy S24.

Το νέο foldable εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει με οθόνη 7.6 ιντσών και διαστάσεις 153.5x132.5x6.1 χιλιοστά (1.4 χιλιοστό πιο κοντό και 2.6 χιλιοστά πιο πλατύ από το τωρινό μοντέλο).

Προς το παρόν δεν φαίνεται υποδοχή για το S-Pen και φαίνεται πως θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα. H εξωτερική οθόνη θα έχει διαγώνιο 6.2 ιντσών και ανανέωση εικόνας έως 120Hz με φωτεινότητα έως και 2600 nits.