Το πιο γρήγορο deal στο Dragons' Den: Η 22χρονη που εντυπωσίασε τους επενδυτές και πήρε 35.000 ευρώ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το πιο γρήγορο deal στο Dragons' Den: Η 22χρονη που εντυπωσίασε τους επενδυτές και πήρε 35.000 ευρώ (vid)
Η 22χρονη επιχειρηματίας εντυπωσίασε τους επενδυτές και κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τον Τάσο Οικονόμου.

Σε ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο του Dragons' Den, η 22χρονη Μαρίνα Προκοϊωσήφη έκανε εντύπωση στους επενδυτές της εκπομπής με την πρωτοποριακή της παρουσίαση, εξασφαλίζοντας την επένδυση που ζητούσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η Μαρίνα παρουσίασε μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για κρατήσεις σε εστιατόρια. Η νεαρή επιχειρηματίας αποφάσισε να δοκιμαστεί απέναντι στους επενδυτές και να αναζητήσει μια επένδυση ύψους 35.000 ευρώ με αντάλλαγμα ένα ποσοστό 4% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας της. Η παρουσίασή της δεν ήταν μόνο πειστική, αλλά έδειξε επίσης σαφή κατανόηση των αναγκών της αγοράς και των δυνατοτήτων για σημαντική ανάπτυξη.

Αυτό που έκανε τη Μαρίνα να ξεχωρίσει ήταν το στυλ της παρουσίασής της και η λεπτομερής εξήγηση της επιχειρηματικής της ιδέας. Μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά από την παρουσίασή της, ο Τάσος Οικονόμου, ένας από τους Dragons, πείστηκε για την αξία και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με αποτέλεσμα να προσφέρει την επένδυση των 35.000 ευρώ που ζητούσε η Μαρίνα.

@dragonsdengr To πιο γρήγορο deal είναι εδώ! 💰 H Μαρίνα Προκοϊωσήφη εντυπωσίασε σε χρόνο ρεκόρ τον Τάσο, που επένδυσε στο Dinerly, την πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδας κρατήσεων εστιατορίων. #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #EimaiMesa #now #tunein #ant1tv ♬ original sound - Dragons’ Den Greece

Η γρήγορη αυτή απόφαση σηματοδοτεί μία από τις ταχύτερες συμφωνίες που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του Dragons' Den, αναδεικνύοντας τη σημασία της προετοιμασίας, της σαφήνειας και της ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους δυνητικούς επενδυτές.

Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα όχι μόνο αναδεικνύει το επιχειρηματικό πνεύμα και το όραμα της Μαρίνας, αλλά αποτελεί επίσης έμπνευση για τους νέους επιχειρηματίες , αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός στον επιχειρηματικό κόσμο. Με τη σωστή ιδέα και εκτέλεση, ο καθένας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο και να προσελκύσει την προσοχή έμπειρων επενδυτών.

Η πλατφόρμα της Μαρίνας υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τα εστιατόρια διαχειρίζονται τις κρατήσεις, προσφέροντας μια πιο απλοποιημένη, αποτελεσματική και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες.