Τύπος σκάλισε τη μύτη του και μετά ακούμπησε ζύμη πίτσας: Το βίντεο που έχει γίνει viral και οι έντονες αντιδράσεις (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος σκάλισε τη μύτη του και μετά ακούμπησε ζύμη πίτσας: Το βίντεο που έχει γίνει viral και οι έντονες αντιδράσεις (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που απεικονίζει υπάλληλο γνωστής αλυσίδας να σκαλίζει τη μύτη του και μετά να ακουμπάει τη ζύμη πίτσας.

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή και καταδίκη, ένας υπάλληλος γνωστής αλυσίδας καταγράφηκε σε βίντεο να επιδεικνύει ανθυγιεινή συμπεριφορά στο υποκατάστημα Amagasaki στην Ιαπωνία. Η γνωστή εταιρεία αφού αντιλήφθηκε το ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα social media έσπευσε να τοποθετηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τους πελάτες.

Μετά την εμφάνιση του βίντεο στο διαδίκτυο, η εταιρεία ενήργησε γρήγορα, κλείνοντας το υποκατάστημα και εκδίδοντας ανακοίνωση για να αντιμετωπίσει τον σάλο που προκλήθηκε από την «ανάρμοστη συμπεριφορά» του υπαλλήλου. Η απάντηση της εταιρείας διαδόθηκε μέσω μιας ανάρτησης στο X (πρώην Twitter), όπου εξέφρασε τη λύπη της για την κατάσταση. «Ζητάμε βαθιά συγγνώμη που κάναμε τους πολύτιμους πελάτες μας να νιώσουν άβολα», ανέφερε η δήλωση.

Η αλυσίδα fast-food διευκρίνισε ότι το άτομο που βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της διαμάχης ήταν εργαζόμενος μερικής απασχόλησης και διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρείας. Επιπλέον, η γνωστή αλυσίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νομικών ενεργειών κατά των εμπλεκομένων μερών, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να διατηρεί υψηλά πρότυπα ασφάλειας τροφίμων και εμπιστοσύνης των πελατών.

Περαιτέρω λεπτομέρειες που αποκάλυψε η εταιρεία ανέφεραν ότι η δυσάρεστη πράξη έλαβε χώρα αφού το υποκατάστημα είχε κλείσει για την ημέρα. Η ζύμη, η οποία προετοιμαζόταν για μια 24ωρη διαδικασία ζύμωσης απαραίτητη για τις εργασίες της επόμενης ημέρας, έγινε το ατυχές θύμα του σοβαρού παραπτώματος του υπαλλήλου.