Σοκαρισμένος επιβάτης εντόπισε «κολλητική ταινία» στο φτερό του αεροπλάνου λίγη ώρα πριν την απογείωση

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαρισμένος επιβάτης εντόπισε «κολλητική ταινία» στο φτερό του αεροπλάνου λίγη ώρα πριν την απογείωση
Ένας επιβάτης δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο λίγα λεπτά πριν την απογείωση

Ένας επιβάτης έπαθε σοκ όταν κοίταξε έξω από το παράθυρό του και παρατήρησε κάτι που έμοιαζε με «κολλητική ταινία» στο φτερό ενός αεροπλάνου.

Ο 62χρονος David Parker, ταξίδευε στην Γκόα της Ινδίας με την αρραβωνιαστικιά του Sasha, όταν είδε μπαλώματα - ταινίας στο φτερό.

1

Σύμφωνα με την metro, ο άνδρας έμεινε έκπληκτος και δήλωσε ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Η Boeing, η οποία κατασκευάζει το 787 με το οποίο πετούσε, διευκρίνισε αργότερα ότι το υλικό ήταν "ταινία ταχύτητας" - η οποία είναι απολύτως ασφαλής και δεν θέτει σε κίνδυνο τη δομική ακεραιότητα του αεροπλάνου.

«Με μεγάλη έκπληξη είδα μια κολλητική ταινία σε όλο το φτερό. Μετά άρχισε να ξεκολλάει στη μέση της πτήσης, σκέφτηκα τι στο διάολο... Έχω πετάξει σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το έδειξα στη σύζυγο μου και μου είπε απλώς «Μακάρι να μην μου το είχες δείξει αυτό» σημείωσε ο επιβάτης.

Η Boeing δήλωσε: «Ορισμένα 787 αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα πρόσφυσης της βαφής. Κατανοούμε τη σημασία της άψογης εμφάνισης των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η ταινία ταχύτητας είναι ένα υλικό εγκεκριμένο από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) για ορισμένες προσωρινές επισκευές».