Βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και άρχισαν να ρίχνουν μπουνιές: Άγριες σκηνές βίας στη μέση του δρόμου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και άρχισαν να ρίχνουν μπουνιές: Άγριες σκηνές βίας στη μέση του δρόμου (vid)
Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό δρόμο στην Αυστραλία με οδηγούς να βγαίνουν από τα οχήματα τους και να ανταλλάσσουν μπουνιές.

Σε μια σοκαριστική επίδειξη δημόσιας διχόνοιας, ένα περιστατικό οδικής οργής εξελίχθηκε σε κανονικό καυγά στη μέση μιας πολυσύχναστης διασταύρωσης, μαγνητίζοντας τους θεατές κατά τη διάρκεια μιας πολυσύχναστης καθημερινής ημέρας στην Αδελαΐδα.

Οι αντιμαχόμενοι ανταλλάξαν βαριά χτυπήματα σε μια επίδειξη που θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως ανησυχητική και θλιβερή. Μάρτυρες από την ασφάλεια των οχημάτων τους κατέγραψαν τη σκηνή, μια έντονη υπενθύμιση του πόσο γρήγορα η δημόσια ευπρέπεια μπορεί να μετατραπεί σε χάος.

Μέσα στο χάος, μια ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, με τις προθέσεις της σαφείς, καθώς προσπάθησε να παρέμβει και να αποκλιμακώσει την κατάσταση. Ωστόσο, οι προσπάθειές της να αποκαταστήσει την ειρήνη ήταν μάταιες, καθώς η οργή των ανδρών αποδείχθηκε πολύ έντονη για να κατασταλεί από τις εκκλήσεις της, συνεχίζοντας τον καβγά τους με αμείωτο σθένος.

Μέχρι στιγμής, η ταυτότητα των δύο ανδρών παραμένει μυστήριο, με την αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας να αναζητά ενεργά τον εντοπισμό τους.