Βίντεο - ντοκουμέντο: Επίδοξοι ληστές χρειάστηκαν 17 δευτερόλεπτα για να κλέψουν αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο - ντοκουμέντο: Επίδοξοι ληστές χρειάστηκαν 17 δευτερόλεπτα για να κλέψουν αυτοκίνητο
Τρεις ληστές χρειάστηκαν μόλις 17 δευτερόλεπτα για να ληστέψουν ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε αλάνα.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο που αποτυπώνει τις ενέργειες επίδοξων ληστών. Οι τρεις άνδρες κατάφεραν να κλέψουν ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο σε αλάνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Live News, οι ληστές αρχικά μελέτησαν την περιοχή και έπειτα διέπραξαν την κλοπή. Ένας από αυτούς αφού ελέγχει την περιοχή, κοντοστέκεται δίπλα από το αυτοκίνητο και σε μόλις 17 δευτερόλεπτα καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ο ένας από τους τρεις έχει μπει ήδη στο όχημα έρχονται και οι συνεργοί του, ώστε να μετακινήσουν το αυτοκίνητο. Αφότου ο ληστής κατάφερε να συνδέσει τα απαραίτητα καλώδια έβαλε μπρος και οι ληστές έφυγαν με το αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος δήλωσε: «Ξύπνησα το πρωί της επόμενης μέρας και το αμάξι έλειπε. Νιώθεις ότι λείπει ένα κομμάτι της περιουσίας σου, γιατί είναι η περιουσία σου, έχεις δουλέψει για αυτό, έχεις ιδρώσει για αυτό. Πάνε στο αυτοκίνητο, σε κλάσματα δευτερολέπτου το ανοίγουν, το παίρνουν, το σπρώχνουν και φεύγουν. Ανενόχλητοι τελείως».

Και συμπλήρωσε: «Όχι, δεν έχουν πιαστεί, είμαι σίγουρος για αυτό γιατί αν είχαν πιαστεί θα με είχαν ενημερώσει και εμένα. Τώρα φανταστείτε ότι δέκα μήνες μετά είμαι με τα πόδια χωρίς αυτοκίνητο και πηγαίνω στη δουλειά με τα πόδια. Αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που μου κλέβουν σε μία πενταετία».