Τρομερό χάσκι δραπετεύει από τον μπόγια και γυρνάει για να απελευθερώσει τους... φίλους του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τρομερό χάσκι δραπετεύει από τον μπόγια και γυρνάει για να απελευθερώσει τους... φίλους του (vid)
Ένας τρομερός σκύλος κατάφερε να ξεφεύγει από το κυνοκομείο, ενεργοποίησε τον συναγερμό και προσπάθησε να απελευθερώσει τους φίλους του.

Eνας σκύλος στην Αριζόνα έκανε μια τολμηρή απόδραση από το κυνοκομείο της πόλης και στη συνέχεια προσπάθησε να απελευθερώσει και τα «φιλαράκια» του. Αφού δεν τα κατάφερε, σκέφτηκε να προκαλέσει ένα χάος μέσα στο ίδρυμα φιλοξενίας αδέσποτών ζώων για να κάνει λίγο πιο δύσκολη τη ζωή της δημοτικής αστυνομίας.

Η τρελή σειρά γεγονότων καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο Lost Our Home Pet Rescue.

Πιο αναλυτικά, ο Κινγκ, ένα χάσκι, φαίνεται να δραπετεύει από το κλουβί του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Νοεμβρίου. Αφού κατάφερε να βγει από το κουτί του, άρχισε να χτυπάει τα κλουβιά για να απελευθερώσει τους φίλους του. Στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθεί με τα δόντια του να σπάσει τις κλειδαριές αλλά δεν τα καταφέρνει.

1

Μετά πάει στους άλλους χώρους και αρχίζει να ψαχουλεύει τα ντουλάπια των αστυνομικών. Αφού εντόπισε την σκυλοτροφή, την σκόρπισε παντού στο πάτωμα. Έφαγε το φαγητό του, και μετά κατευθύνθηκε προς μια έξοδο και άρχισε να γαβγίζει. Γρήγορα γίνεται αντιληπτό και ένας αστυνομικός του Tempe μπαίνει στον χώρο και τον γραπώνει.

Το χάσκι επέστρεψε στο κλουβί του αλλά πρώτα είχε καταφέρει να δώσει ένα καλό μάθημα στους αστυνομικούς...

1

«Ο συναγερμός χτύπησε. Ήταν περίπου, ξέρετε, 12 η ώρα, 1 η ώρα τα ξημερώματα, και αμέσως κοίταξα να δω τι συμβαίνει και δεν μπορούσα να βρω τίποτα. Μετά είδα το χάος και είπα, ω Θεέ μου», δήλωσε η ιδρύτρια του καταφυγίου, Jodi Polanski, στο κανάλι για την αντίδρασή της μόλις είδε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας από την απόδραση του King.