Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της γυναίκας στο μπαούλο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της γυναίκας στο μπαούλο (vid)
Μουδιασμένη είναι η ελληνική κοινωνία μετά τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά.

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη. Ο σύντροφος της Γεωργίας, ο οποίος είναι ύποπτος για τη δολοφονία της επιμένει στην αθωότητά του και δεν ομολογεί ότι διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως ήταν εκείνος που, μαζί με συνεργό, που έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας. Σε φωτογραφία - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News δεν χωράει περιθώριο αμφισβήτησης για την ενοχή τους.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, στις 22.00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, η Γεωργία έφυγε από την εργασία της και μετέβη με το σύντροφό της στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος είχε προσυνεννοηθεί με τον σύντροφό της και ενεργούσε σύμφωνα με σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι δυο τους. Αφού ο ίδιος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, στη συνέχεια ο 39χρονος φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη μαχαίρωσαν στο λαιμό. Έπειτα εβαλαν μαζί τη σορό της γυναίκας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της την οδήγησαν στην ερημική τοποθεσία έξω από τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε δασώδη περιοχή, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Επιστρέφοντας, επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και τα πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος. Πέταξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας, το μαχαίρι και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε το θύμα και έφερε ίχνη αίματος, τοποθέτησαν άλλο στρώματα στο κρεβάτι, και άρπαξαν από το θύμα 80 ευρώ.