Mastering Athleisure: Οι συμβουλές που χρειάζεσαι για να αποθεώσεις το Sports-to-Street Look

Newsroom
Mastering Athleisure: Οι συμβουλές που χρειάζεσαι για να αποθεώσεις το Sports-to-Street Look
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να ξεχωρίσεις στιλιστικά τον φετινό χειμώνα.

Εσύ πώς ντύνεσαι όταν θες να βγεις για ένα χαλαρό ποτό; Ή όταν θες να πας με τους φίλους σου για ένα καφέ και στη συνέχεια να συνεχίσεις το βράδυ σου σε ένα σινεμά; Γιατί να μην υπάρχει ένα ντύσιμο που να τα συνδυάζει όλα; Με την παγκόσμια αυτή τάση κατά νου, η The Bostonians ενσωμάτωσε στις συλλογές της το Athleisure look, συνδυάζοντας το αθλητικό ντύσιμο και την κομψότητα σε ένα λουκ που πάνω από όλα σε κάνει να νιώθεις άνετα και να είσαι εαυτός σου.

Δεν είναι τυχαίο πως η τάση του athleisure, όπως ονομάζεται αυτό το στιλ, έχει κατακτήσει τη σκηνή της μόδας παγκοσμίως τον τελευταίο καιρό. Από celebrities κάθε χώρου, μέχρι urban άνδρες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας στην πόλη, βλέπουμε πως το athletic look «απενοχοποιείται» και ουσιαστικά επαναπροσδιορίζεται. Και τώρα με τη βοήθεια της The Bostonians, μπορείς κι εσύ να επιτύχεις το απόλυτο Sports-to-Street λουκ.

...

Είναι τα ρούχα που προτιμά πλέον η νέα γενιά. Είναι τα ρούχα που ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό και την απλότητά τους, αλλά που ταυτόχρονα αναβαθμίζουν το στιλ σου και σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι: ένα λουκ για κάθε στιγμή της ημέρας. Από τα παντελόνια, μέχρι τα jackets της The Bostonians καταλαβαίνουμε επίσης πως μιλάμε για κομμάτια που είναι όχι μόνο στιλάτα, αλλά και κατασκευασμένα για να αντέχουν τις απαιτήσεις του καθημερινού τρόπου ζωής.

Με μια απλή επίσκεψη στο site της The Bostonians, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον για μία shopping εμπειρία απόλυτα ασφαλή και γρήγορη, μπορείς να επιλέξεις τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια. Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα του brand θα μυηθείς και στον κόσμο του athleisure, μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για την ιστορία της Τhe Bostonians.

Κάτι επίσης σημαντικό: αν είσαι κι εσύ αναποφάσιστος, μπορείς να βρεις προτάσεις για να συνδυάσεις τα ρούχα σου με κομψά κομμάτια για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Τι προτιμάς για παράδειγμα; Ένα κομψό παντελόνι με μια ζακέτα ή ένα φούτερ με φόρμα; Σε αυτό το στιλ ντυσίματος, παίζουμε με τα χρώματα, τα σχέδια, τα υφάσματα και τα κοψίματα. Μας αρέσει αυτό που μας εκφράζει, αυτό που σπάει τις νόρμες και μας κάνει να νιώθουμε όσο γίνεται πιο άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Επιπλέον, υπάρχουν και key αξεσουάρ, όπως ζώνες ή σκουφιά, που μπορούν να αναβαθμίσουν άμεσα το στιλ σου. Γιατί όχι ένα κασκόλ για να ολοκληρώσεις ένα άψογο winter look;

...

Δες και επίλεξε τα ρούχα που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα, προσφέροντας άνεση και στιλ. Με τη The Bostonians, μπορείς κι εσύ να κατακτήσεις τον κόσμο του athleisure, έναν κόσμο γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Απόκτησε σήμερα τα κομμάτια που σου αρέσουν και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τον αθλητικό ενθουσιασμό σου, ο οποίος εξελίσσεται σε μια στιλάτη κομψότητα.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το Sports-to-Street Look σου, θα τα βρεις εδώ.