Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

Επιμέλεια: Newsroom
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου
Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα σχετικά με τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) στη Λήμνο, καθώς είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό για τη διακρίβωση των αιτιών θανάτου του 50χρονου Νίκου Ρόκκου στη Λήμνο. Ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Στέλιου Ρόκκου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή όρμου Κέρου στα νότια του νησιού το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου και από εκείνη την ώρα αγνοείτο.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό, αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν έρευνες.

Σε αυτές συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος , δύο περιπολικά οχήματα από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά αλιευτικά.

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία Αμνιού (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου ανασύρθηκε με τη συνδρομή του σκάφους «Ειρήνη» και διακομίστηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούδρου.