Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά»

Επιμέλεια: Newsroom
Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά»
Μία συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε την Κυριακή 31/12 η Θεοδώρα Βουτσά για τον πατέρα της Κώστα Βουτσά.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, τίμησε τον πατέρα της με μία συγκινητική δημοσίευση. Η Θεοδώρα Βουτσά ανάρτησε στο Instagram στιγμιότυπα με τον πατέρα της και μοιράστηκε μια ιστορία από τα τελευταία γενέθλια που πέρασαν μαζί.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα γινόταν σήμερα 92 ετών και η κόρη του θέλησε να του κάνει μία όμορφη αφιέρωση. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από την ζωή το 2020 στις 26 Δεκεμβρίου.

Στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του μπαμπά. Θα έπαιρνα μια τούρτα και θα πήγαινα από το σπίτι του για να σβήσει τα κεράκια του και να κάνει την ευχή του. Την τελευταία φορά ήταν και η οικογένεια μου μαζί μου. Ο Νίκος, η Ηλέκτρα και εγώ γύρω του να του τραγουδάμε τα "Χρονιά Πολλά". Όταν του είπα να κάνει μια ευχή πριν σβήσει τα κεράκια, 88, μας είπε "εσείς θέλω να είστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι". Ήταν τα τελευταία γενέθλια που κάναμε μαζί. Κανείς δεν ήξερε ότι στις 26.02.2020 θα αποφάσιζε να φύγει… Να είμαστε όλοι καλά να τον θυμόμαστε. Και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ευχή του πραγματικότητα, να είμαστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Καλή χρονιά σε όλους!! Ευτυχισμένο το 2024!».