Νόνη Δούνια: «Στο χειρουργείο πήγα για… ρεκτιφιέ, ήμουν έξι ώρες μέσα, σταμάτησαν την καρδιά μου για να τη διορθώσουν»

Επιμέλεια: Newsroom
Νόνη Δούνια: «Στο χειρουργείο πήγα για… ρεκτιφιέ, ήμουν έξι ώρες μέσα, σταμάτησαν την καρδιά μου για να τη διορθώσουν»
Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε με την καρδιά της.

H Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Στο χειρουργείο πήγα για… ρεκτιφιέ και τώρα έχω μία επιδιορθωμένη βαλβίδα. Γνώριζα από πολύ μικρή ότι έχω πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, που είναι σχετικά σύνηθες, με τη διαφορά ότι στην περίπτωσή μου επρόκειτο για εκφυλιστική εκδοχή της, τη νόσο Barlow. Με είχαν ενημερώσει οι γιατροί ότι γύρω στα 50 έπρεπε να κάνω επιδιόρθωση βαλβίδας. Αν το άφηνα, θα έπρεπε να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας και να παίρνω ένα χάπι εφ’ όρου ζωής», είπε η Νόνη Δούνια.

«Δεν φοβήθηκα λεπτό αλλά επειδή με απασχόλησε κάποια στιγμή και το σενάριο του να πάει κάτι στραβά, μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Μετά, όμως, είπα μέσα μου: ποτέ δεν θα σκέφτεσαι έτσι, θα μπαίνεις στις μάχες με πίστη», συμπλήρωσε

«Για τους γιατρούς είναι μία επέμβαση ρουτίνας. Ήμουν 6 ώρες στο χειρουργείο, σταμάτησαν την καρδιά μου για να τη διορθώσουν. Δεν το σκέφτηκα αυτό όμως. Για μένα ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει και το έκανα σαν να πήγα στον οδοντίατρο», κατέληξε.