«Αυτό το πράγμα είναι ανατριχιαστικό»: Βρετανίδες βιντεοσκοπούνται χωρίς τη συγκατάθεσή τους στις βραδινές τους εξόδους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Αυτό το πράγμα είναι ανατριχιαστικό»: Βρετανίδες βιντεοσκοπούνται χωρίς τη συγκατάθεσή τους στις βραδινές τους εξόδους (vid)
Ένας λογαριασμός στο TikTok έχει προκαλέσει σάλο καθώς κοινοποιεί βίντεο με γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Δεκάδες νεαρές γυναίκες που έχουν βγει για τη βραδινή βόλτα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν βιντεοσκοπηθεί κρυφά από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος ανεβάζει όλο το υλικό σε έναν πολύ περίεργο λογαριασμό στο TikTok.

Ο μυστηριώδης χρήστης Walking in China, ή @dinamimi59, έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές επειδή μοιράζεται κοντινά κλιπ με νεαρές γυναίκες που κατευθύνονται σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα του Μάντσεστερ.

Παρόλο που ο λογαριασμός ισχυρίζεται ότι «καταγράφει τη νυχτερινή ζωή της πόλης», οι άντρες απουσιάζουν αισθητά από τα βίντεο του, τα οποίο ο λογαριασμός δημοσιεύει με απίστευτη συχνότητα στην πλατφόρμα.

Οι άνδρες συνήθως περιλαμβάνονται στα βίντεο μόνο όταν συνδέονται από μια όμορφη κοπέλα, ειδικά αν αυτή φοράει στενά και αποκαλυπτικά ρούχα.

Μια γνωστή TikToker που εμφανίστηκε σε δύο ξεχωριστά βίντεο κατήγγειλε τον λογαριασμό και είπε ότι «αυτό το πράγμα είναι ανατριχιαστικό». Η ίδια δήλωσε ότι ποτέ δεν κατάλαβε ότι την βιντεοσκοπούσαν.

Ενώ η ταυτότητα του χρήστη παραμένει μυστήριο, οι χρήστες του TikTok πιστεύουν ότι πρόκειται για άνδρα, εξαιτίας της τοξικότητας που αφήνεται να «ανθίσει» στην ενότητα των σχολίων του κάθε βίντεο.