Μπουγάς για το σκηνικό με την θαυμάστρια που τον θώπευσε στην πίστα: «Μου έπιασε τον κ@λ*, οι Ελληνίδες δεν τα κάνουν αυτά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Μπουγάς για το σκηνικό με την θαυμάστρια που τον θώπευσε στην πίστα: «Μου έπιασε τον κ@λ*, οι Ελληνίδες δεν τα κάνουν αυτά» (vid)
Ο Τάσος Μπουγάς περιέγραψε το περιστατικό που τον εκνεύρισε στη Μελβούρνη μετά από άσεμνη χειρονομία θαυμάστριάς του.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις προηγούμενες μέρες το περιστατικό στη Μελβούρνη όπου μια γυναίκα θώπευσε τον Τάσο Μπουγά την ώρα που τραγουδούσε πάνω στην πίστα.

Μάλιστα, αυτή η κίνηση εκνεύρισε τον λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος απείλησε να φύγει από την πίστα, απαντώντας με μερικά... γαλλικά στη συγκεκριμένη γυναίκα.

Η εκπομπή «Mega Ψυχαγωγία» μίλησε με τον Τάσο Μπουγά, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό, λέγοντας: «Την ώρα που ήταν να βγω στην πίστα ήρθε μια γυναίκα και μου είπε στα εγγλέζιλα να της δώσω τα γυαλιά μου. Λέω ''τα γυαλιά δεν τα δίνω'' και μου λέει ''όχι τα θέλω για 5 λεπτά να μου τα δώσεις''. Τότε της λέω ''ρε είσαι καλά που θα σου δώσω τα γυαλιά;''».

Και συνέχισε να λέει: «Μετά όταν χόρευαν όλοι στην πίστα, χόρευε κι αυτή. Κάποια στιγμή μου ξαναζητάει τα γυλιά. Της λέω ΄΄παράτα με ήσυχο γιατί εγώ δουλεύω εδώ''. Έρχεται τριγύρω μου και μου έκανε μια άσχημη χειρονομία. Δηλαδή μου έπιασε τον κ... Ε και εκεί είπα πολλά. Αυτά που έπρεπε να πω... Βέβαια μετά ήρθαν από το μαγαζί, την βούτηξαν και την πέταξαν έξω».

Μάλιστα, ο Τάσος Μπουγάς είπε ότι δεν ήταν Ελληνίδα η συγκεκριμένη γυναίκα. «Η γυναίκα δεν ήταν Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, τις αγαπάω τις Ελληνίδες, θα μπορούσα να ξηγηθώ έτσι; Φυσικά, αν μου ξηγιόταν και Ελληνίδα έτσι, το ίδιο θα έκανα, αλλά οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Παρόλο που είχε 1.100 άτομα στη σάλα μέσα, φέρθηκα ωραία. Εάν ήταν άλλος δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε κάνει».

Όπως φαίνεται, πολλά είναι τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει στις πίστες ο Τάσος Μπουγάς, καθώς πριν από δύο ημέρες μια ομάδα γυναικών του έσκισε του πουκάμισο καθώς τραγουδούσε.