Γόνδολα γεμάτη με τουρίστες από την Κίνα αναποδογύρισε αφού οι επιβάτες δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfies (vids)

Επιμέλεια: Newsroom
Γόνδολα γεμάτη με τουρίστες από την Κίνα αναποδογύρισε αφού οι επιβάτες δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfies (vids)
Aτύχημα, το οποίο θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποτραπεί εάν είχαν ακούσει τις οδηγίες του γονδολιέρη, σημειώθηκε στη Βενετία

Μια ομάδα τουριστών από την Κίνα είχε ένα ατύχημα σήμερα καθώς αναποδογύρισε μια γόνδολα στη Βενετία. Πρώτα, όμως, είχε αγνοήσει τις προειδοποιήσεις και τις προτροπές να μην βγάζουν selfies και να μην στέκονται στην άκρη της βάρκας.

Ο γονδολιέρης είχε επιχειρήσει έναν δύσκολο ελιγμό για να περάσει κάτω από μια γέφυρα, ενώ οι τουρίστες από την Κίνα συνέχιζαν να μετακινούνται μέσα στη βάρκα, ενώ ταυτόχρονα έβγαζαν φωτογραφίες τα φημισμένα αξιοθέατα της πόλης, ανέφερε ο Guardian.

Ο γονδολιέρης είχε πει στους επιβάτες να κάτσουν ακίνητοι μέχρι να βρεθούν κάτω από τη γέφυρα, ώστε να μην διαταράξουν το κέντρο βάρους της βάρκας.

Παρά την προειδοποίηση, οι επιβάτες συνέχισαν να στέκονται όρθιοι και να βγάζουν κι άλλες φωτογραφίες, με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει.

Σε βίντεο που έκανε την εμφάνιση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι τουρίστες φαίνονται να πιάνονται στο σκάφος και να φωνάζουν: «Θεέ μου», καθώς προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τραβηχτούν σε ένα κοντινό σκάφος.

@ienaridens69 #gondola #venice #gondolamenindonesia ♬ suono originale - Luca Ultra Effe
@ienaridens69 #gondola #venice #dangerous #coldwater #venezia80 ♬ suono originale - Luca Ultra Effe