Προκλητικός ο φονιάς της Γεωργίας πήγε για καφέ μετά το έγκλημα: «Γιατί να την αφήσω;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Προκλητικός ο φονιάς της Γεωργίας πήγε για καφέ μετά το έγκλημα: «Γιατί να την αφήσω;» (vid)
Σα να μην είχε συμβεί τίποτα ο δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας μετά το έγκλημα πήγε και ήπιε καφέ.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια με τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα, όπου ο 71χρονος σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του.
Μάλιστα, κατά την σύλληψή του ομολόγησε με κυνικό τρόπο την πράξη τους στους αστυνομικούς. «Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Εγώ τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και μου το έκανε εμένα αυτό; Ε, τώρα θα πάω φυλακή».

Σε ερώτηση των αστυνομικών για το πως σκότωσε την 43χρονη απάντησε: «Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα να χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού. Η πόρτα ήταν ανοικτή. Μπήκα την σκότωσα και πήγα να φύγω. Όταν έκλεισα την πόρτα όμως, στη συνέχεια έσπασα το τζαμάκι για να δω αν ήταν ζωντανή».

Τη σκότωσε και πήγε για καφέ

Ο 71χρονος αμέσως μετά την δολοφονία και για περίπου 4 ώρες είχε πάει σε καφετέρια στο Κερατσίνι. Εκεί σύχναζε μαζί με την 43χρονη σύντροφό του.

Όταν η είδηση της δολοφονίας της 43χρονης πήρε διαστάσεις, οι εργαζόμενοι στην καφετέρια κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τον 71χρονο.

Είχε το κινητό της στην καφετέρια και το φόρτιζε

Στην καφετέρια εντοπίστηκε και το κινητό της 43χρονης, το οποίο το είχε πάρει μαζί του ο 71χρονος αμέσως μετά την δολοφονία. Μάλιστα, το είχε αφήσει να φορτίζει στην καφετέρια ενώ είχε φύγει.

Ο 71χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης (5/12) στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στα «Γαριδάδικα», μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου, την ώρα που αναζητούσε καταφύγιο.

Αυτό που τον «πρόδωσε» ήταν το στίγμα του κινητού του το οποίο «έδειξε» τη θέση του. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή, και μετά από έρευνα, τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.