Η στιγμή που 13χρονος στέκεται πάνω από την ξαπλωμένη μητέρα του, πριν την μαχαιρώσει (vids)

Επιμέλεια: Newsroom
Η στιγμή που 13χρονος στέκεται πάνω από την ξαπλωμένη μητέρα του, πριν την μαχαιρώσει (vids)
Ένας νεαρός καταγράφηκε να στέκεται πάνω από τη μητέρα του πριν τη μαχαιρώσει στον ύπνο της.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα, με 13χρονο μαθητή να δολοφονεί την μητέρα του. Το πιο ακραίο της όλης υπόθεσης; είναι ότι ο νεαρός έχει καταγραφεί από την κάμερα που υπήρχε στο σπίτι να στέκεται πάνω από τη μαμά του, λίγες στιγμές πριν να τη δολοφονήσει.

Πλάνα από την κάμερα παρακολούθησης βρεφών, που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του εισαγγελέα του Μαϊάμι, δείχνουν τον μαθητή να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της 39χρονης μητέρας του, ενώ στην κούνια δίπλα της κοιμάται το 14 ημερών μωρό της.

Μόλις μια ώρα αργότερα η Ιρίνα βρέθηκε νεκρή. Άλλες εικόνες που κυκλοφόρησαν περιλαμβάνουν μια selfie που φέρεται να έστειλε ο Ρόζα σε έναν φίλο του μετά τη δολοφονία, ενώ στα χέρια του είχε αίμα. Δημοσιεύτηκαν επίσης θλιβερές εικόνες ενός μαχαιριού με ροζ λαβή καλυμμένο επίσης με αίμα

Ο Ρόζα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία. Ο ίδιος δήλωσε αθώος ενώ οι δικηγόροι του δεν έχουν ακόμη δηλώσει υπεράσπιση για ψυχική ασθένεια. Δεν έχει δοθεί ακόμη εξήγηση για τη φρενήρη επίθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, στην κλήση που έκανε στις Αρχές στις 11.30 το βράδυ παραδέχεται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του στον ύπνο της και ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Είπε στον τραυματιοφορέα ότι μαχαίρωσε τη μητέρα του στον ύπνο της και ότι επίσης σκεφτόταν να αυτοκτονήσει - αλλά «δεν ήθελε» να κάνει αυτή την πράξη.