Έλον Μασκ προς διαφημιζόμενους του Χ που θεωρεί πως κινούνται εκδικητικά: «Άντε γαμ$%@#$» (vid)

Έλον Μασκ προς διαφημιζόμενους του Χ που θεωρεί πως κινούνται εκδικητικά: «Άντε γαμ$%@#$» (vid)
Σφοδρή επίθεση του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της γνωστής πλατφόρμας.

Οι διαφημιζόμενοι που αποσύρονται το τελευταίο διάστημα από το X (πρώην Twitter) είναι αρκετή και οι απώλειες εσόδων υπολογίζονται να είναι 75 εκατομμύρια μόνο μέχρι το τέλος του 2023.

Ο Έλον Μασκ τοποθετήθηκε μετά τις εξελίξεις αυτές στο πλαίσιο του DealBook conference και μετά από ένα σαρκαστικό γελάκι απευθύνθηκε προς αυτούς που αποσύρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αναφέροντας ταυτόχρονα πως το X θα επιβιώσει παρά το μποϋκοτάζ.

«Ελπίζω να σταματήσουν. Μην διαφημίζεστε», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου Άντριου Ρος Σόρκιν και πρόσθεσε: «αν θέλει κάποιος να με εκβιάσει με διαφημίσεις, με λεφτά, να πάει να γαμ@#$@#$. Είναι αυτό ξεκάθαρο; Ελπίζω να είναι».

Στη συνέχεια ανέφερε πως αν οι διαφημιζόμενοι συνεχίσουν με αυτήν την συμπεριφορά θα «σκοτώσουν» την εταιρεία και την πλατφόρμα.

Πάνω από 100 μπράντες έχουν αποσυρθεί ή έχουν δηλώσει πως θα αποσυρθούν διαφημιστικά από το X, μετά από τα αντισημιτικά σχόλια που έχουν εμφανιστεί και ένα εκ των οποίων χαρακτήρισε ο ίδιος ο Μασκ ως «την πραγματική αλήθεια».