Προφυλακιστέος ο 42χρονος youtuber: Είχε συλληφθεί και στα Χανιά για άλλη υπόθεση

Newsroom
Προφυλακιστέος ο 42χρονος youtuber: Είχε συλληφθεί και στα Χανιά για άλλη υπόθεση
H ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες εις βάρος του 42χρονου, καθώς εκφράζονται υποψίες ότι διατηρεί κανάλι με «ροζ» περιεχόμενο στο επονομαζόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο» ή αλλιώς dark web.

Ο κατηγορούμενος 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 42χρονος ισχυρίστηκε ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις ήταν με την συναίνεση τους.

Στα ανατριχιαστικά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο φαίνεται συνδρομητής να έχει πληρώσει online 150€ για να δει την 21 ετών κοπέλα με νοητική αναπηρία να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του σε ζωντανή σύνδεση.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 42χρονος διατηρεί στο σκοτεινό διαδίκτυο μεταξύ άλλων ροζ σελίδα και προβάλει σε live μετάδοση σκληρό σεξουαλικό υλικό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 42χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στα Χανία ,για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων ενώ κυκλοφορούσε και με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Στην κατοχή του είχαν βρεθεί και κατασχεθεί σιδηρογροθιά , μαχαίρι και πιστόλι.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η συστηματική κακοποίηση των δύο ΑμεΑ είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022.