Αυτός είναι ο «Δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της άγνωστης φωνής (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αυτός είναι ο «Δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της άγνωστης φωνής (vid)
Μια δημοσίευση και ένα βίντεο στο TikTok αποκάλυψε την ταυτότητα του «Δασκάλου» στο γνωστό παιχνίδι στο Ρουκ Ζουκ.

Το «Ρουκ Ζουκ», το τηλεπαιχνίδι έχει αγαπήσει τόσο η νεολαία όσο και το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης εδώ και επτά τηλεοπτικές σεζόν.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεχωρίσει για το γέλιο που προσφέρει απλόχερα στους τηλεθεατές με τις απίθανες απαντήσεις των παικτών, τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας αλλά και τις διορθώσεις του «Δασκάλου».

Ποιος όμως είναι ο «Δάσκααλος». Ακούμε τη φωνή του σε κάθε επεισόδιο, δεν τον έχουμε δει ποτέ αλλά είναι πάντα εκεί για να πατήσει το buzzer και να ακυρώσει την προσπάθεια των παικτών.

Ο ίδιος είναι όντως δάσκαλος στο επάγγελμα, αλλά και μουσικός. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Βασίλης Πανόπουλος υπήρξε ο αγαπημένος της εκπαιδευτικός στο σχολείο.

Στη συνέχεια ήρθε και ένα βίντεο στο TikTok για να αποκαλύψει και αυτό με τη σειρά του την ταυτότητα του «Δασκάλου»,με τον χρήστη να λέει «Εγώ προσωπικά είδα για πρώτη φορά τον «Δάσκαλο», κοιτάξτε.

@ermismylonas Τον ειχε δει κανεις αλλος ; #mpesfypgamw #greece #cyprus #roukzouk #ant1 ♬ original sound - ermis mylonas

Ποιος είναι ο Βασίλης Πανόπουλος

Ο Βασίλης Πανόπουλος γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας. Είναι δάσκαλος και μουσικός.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία και είναι διδάκτωρ θεατρολογίας. Σήμερα είναι διευθυντής στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Συνέθεσε μουσική για έργα των Ι. Καμπανέλλη, Μπ. Μπρεχτ, Ά. Τσέχοφ, Σέξπιρ, Γρ. Ξενόπουλου και Δ. Καπετανάκη. Επίσης και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), οι οποίες παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν (2011, 2012 και 2014).

Παράλληλα έγραψε μουσική για το θέατρο για παιδιά σε έργα Αριστοφάνη, Σέξπιρ, Ε. Τριβιζά, Στ. Μιχαηλίδου, Σ. Ζαραμπούκα και Φρ. Σταθάτου. Για τη μουσική του έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις.

Εξέδωσε την ποιητική συλλογή ή εν παραλλήλω (Όμβρος 1985) και τη μελέτη Η ποίηση στο δημοτικό σχολείο – όψις και μελοποιία (Νάκας 2005). Επίσης συμμετείχε ως συγγραφέας στο βιβλίο Στη χώρα του Τοτώρα. Θέατρο για ανήλικους θεατές (Πατάκης 2010). Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε πρακτικά συνεδρίων και περιοδικά σχετικά με την εκπαίδευση, τη μουσική στο θέατρο και την πολιτική επιστήμη.