Το Spetses 3on3 Basketball Event έρχεται το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου

Newsroom
Το Spetses 3on3 Basketball Event έρχεται το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου
Tο τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου, µε φόντο το υπέροχο σκηνικό της εµβληµατικής πλατείας του Ξενοδοχείου Ποσειδώνιο στις Σπέτσες έρχεται το Spetses 3on3 Basketball Event.

Επίτιµος καλεσµένος της εκδήλωσης θα είναι ένας πραγµατικός θρύλος της ελληνικής εθνικής οµάδας µπάσκετ, ο Δηµήτρης Παπανικολάου. Στην εκδήλωση θα είναι καλεσμένος και ο Μιχάλης Πελεκάνος, για να µοιραστεί αξέχαστες στιγµές και µοναδικές εµπειρίες µε το κοινό.

Εκτός από τη συναρπαστική µπασκετική δράση, το event θα περιλαµβάνει έναν αγώνα µπάσκετ µε αναπηρικά αµαξίδια, που θα αποτελέσει πηγή έµπνευσης και θα αναδείξει το ταλέντο των Παραολυµπιακών αθλητών µας.

...

Δεν θα µπορούσε να λείπει και ένα εντυπωσιακό Half Time Show όπου η Marseaux θα µας χαρίσει ξεχωριστές μουσικές στιγµές διασκέδασης.

Η εκδήλωση αυτή είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν απλό αγώνα - είναι ένας τρόπος να αφήσουµε ένα µόνιµο αποτύπωµα στην κοινότητά µας.

...

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της χειµερινής περιόδου, µε πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη των ταλέντων των νέων αθλητών του νησιού.

Σχετικά µε το Spetses 3on3: Υπό την αιγίδα του Δήµου Σπετσών και την υποστήριξη πολλών χορηγών, το Spetses 3on3 δηµιουργεί µια ευκαιρία για τη στήριξη αθλητικών δραστηριοτήτων για τους νέους αθλητές του νησιού των Σπετσών.