Η οικογένεια Αντετοκούνμπο γνωρίζει πολύ καλά την έννοια του να «μοιράζεσαι»

Newsroom
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο γνωρίζει πολύ καλά την έννοια του να «μοιράζεσαι»
Έχοντας περάσει αρκετές δυσκολίες, η οικογένεια Αντετοκούνμπο έμαθε από πρώτο χέρι πως όταν μοιραζόμαστε, τότε όλα γίνονται λίγο καλύτερα. Και σήμερα συνεχίζει να το κάνει αυτό γύρω από ένα τραπέζι, με μια μακαρονάδα Melissa.

«Αντετοκούνμπο, σημαίνει το στέμμα που ήρθε από τις μακρινές θάλασσες. Μόνο που αυτό το στέμμα, όταν ξεκινήσαμε, δεν υπήρχε στις δικές μας αποσκευές», ακούμε να λέει η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα, του Άλεξ και του Φράνσις, στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Melissa. Το spot, το οποίο σίγουρα θα το έχεις πετύχει, είτε στην τηλεόραση είτε στο διαδίκτυο, είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς επίσης γεμάτο από οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά, που αναδύονται από τις εικόνες των πρωταγωνιστών, αλλά και του αχνιστού πιάτου ζυμαρικών, που «ταξιδεύει» από χέρι σε χέρι.

Η ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να διδάσκεται ως μάθημα. Η Βερόνικα κι ο σύζυγός της, Τσαρλς, άφησαν τη Νιγηρία πριν αρκετά χρόνια και ήρθαν στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, για να αναζητήσουν μια νέα, καλύτερη ζωή για εκείνους και τα παιδιά τους. Οι γονείς των αδερφών Αντετοκούνμπο αναγκάστηκαν να κάνουν δύο ή και τρεις δουλειές, προκειμένου να τα βγάλουν πέρα. Μπορεί να τους έλειπαν πολλά πράγματα από την καθημερινότητά τους, είχαν όμως ο ένας τον άλλο. Το βασικότερο μάθημα που πέρασαν στα παιδιά τους ήταν η έννοια του να «μοιράζεσαι».

Αυτή την πολύ σημαντική αξία, θέλει να μας περάσει και η Melissa στη νέα της καμπάνια. Με πρωταγωνιστές τη Βερόνικα, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ, καθώς επίσης και απλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, το διαφημιστικό σποτ εστιάζει στα πράγματα που γεμίζουν τη ζωή μας. Από τις στιγμές με την οικογένεια, την αγάπη και τη φροντίδα, μέχρι ένα ζεστό πιάτο ζυμαρικών σε ένα μεγάλο κυριακάτικο τραπέζι.

Το βίντεο ξεκινάει με την οικογένεια Αντετοκούνμπο να ετοιμάζει τα φρέσκα ζυμαρικά Melissa, από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια, με ξεχωριστή ποιότητα και χρυσαφένιο χρώμα, στην κουζίνα του σπιτιού της. Στη συνέχεια, κι αφού έχει έτοιμο πλέον το πιάτο με τη λαχταριστή μακαρονάδα, το πλάνο αλλάζει και βλέπουμε ένα νεαρό κορίτσι να το κρατά και να το αφήνει σε ένα σπίτι με μια τεράστια τοιχογραφία του star του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, του πιο διάσημου μέλους της οικογένειάς του.

...

Το «ταξίδι» της μακαρονάδας καταλήγει σε ένα υπέροχο τραπέζι, με πολύ κόσμο, στην ταράτσα μιας όμορφης πολυκατοικίας της Αθήνας. Εκεί, όλοι μαζί, μοιράζονται συζητήσεις, σκέψεις, γέλια, αναμνήσεις, αλλά και τη νοστιμιά μιας αυθεντικής μακαρονάδας Melissa. Άλλωστε, αυτές οι μικρές πράξεις καθορίζουν τελικά το ποιοι είμαστε και το πόσο νοιαζόμαστε για τους άλλους.

Όπως ακούμε να καταλήγει η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, «αυτό έμαθα στα παιδιά μου, να αγαπάμε την οικογένειά μας, αλλά και τους γύρω μας και να μοιραζόμαστε. Γιατί όταν μοιράζεσαι, τότε είναι που μπορείς να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο. Τη ζωή μας λίγο πιο γεμάτη».