Πώς θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις το παιχνίδι παρά τους μικροτραυματισμούς

Newsroom
Πώς θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις το παιχνίδι παρά τους μικροτραυματισμούς
Ένας μικρός τραυματισμός δεν γίνεται να σταθεί εμπόδιο στις δραστηριότητές μας. Με τη νέα σειρά επιδέσμων στήριξης Hansaplast, το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ.

Όταν βρίσκεσαι σε ένταση, εκεί που η αδρεναλίνη είναι στα ύψη και η μπάλα «καίει», δεν μπορεί να σου πει τίποτα ένας τραυματισμός. Δεν θες και δεν γίνεται να σταματήσεις. Ο οργανισμός σου είναι ζεστός και μπορεί να μη νιώθεις καν πόνο. Σηκώνεσαι, τρέχεις, κυνηγάς εκ νέου κάθε φάση.

Τι γίνεται όμως την επόμενη ημέρα; Όταν πια ο μυς σου έχει κρυώσει και εσύ νιώθεις πως δεν μπορείς να πατήσεις το πόδι σου στο έδαφος χωρίς να πονάς ή είναι σχεδόν αδύνατο να κουνήσεις τον αγκώνα σου;

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι μια καλή στήριξη. Κι αυτή μπορούν να στην προσφέρουν οι νέοι επίδεσμοι Hansaplast. Μιλάμε για το πιο σύγχρονο προϊόν, με τεχνολογία Dynamic Pain Guard και 360° τεχνολογία στήριξης για προστασία και ανακούφιση σε κάθε δραστηριότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε προϊόν της σειράς Injury Care, όπως ονομάζεται, έχει δοκιμαστεί και συνιστάται από φυσικοθεραπευτές και αθλίατρους.

Στη σειρά Injury Care της Hansaplast βρίσκουμε επιστραγαλίδα, περικάρπιο, επιγονατίδα, ζώνη στήριξης μέσης, καθώς και περιαγκωνίδα για επικονδυλίτιδα. Όλα όσα χρειαζόμαστε δηλαδή για τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε κάθε άθλημα ή δραστηριότητα.

Πώς θα σε βοηθήσει η νέα σειρά Injury Care

Ο πόνος στον καρπό μπορεί να «χτυπήσει» κάποιον που αθλείται, αλλά και κάποιον που περνάει πολλές ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή. Τι θα σε βοηθήσει; Το περικάρπιο της Hansaplast προσφέρει στήριξη σε αδύναμους ή τραυματισμένους καρπούς, ενώ βοηθά και στην προστασία από περαιτέρω τραυματισμούς. Εφαρμόζει άψογα και είναι κατάλληλο για χρήση σε αριστερό ή δεξί καρπό. Επίσης, έχει ένα μέγεθος, προκειμένου να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε καρπό.

Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, όμως, εδώ είναι που οι αστράγαλοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι εκτεθειμένοι και τραυματίζονται εύκολα σε κάποια «μονομαχία». Έτσι, η επιστραγαλίδα Hansaplast παρέχει μέτριο επίπεδο στήριξης κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε αστράγαλο και βγαίνει σε ένα μέγεθος για όλους. Δένοντάς την στον αστράγαλό σου, μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Επίσης, σε περίπτωση που έχεις κάποιον τραυματισμό στο γόνατο, τότε η επιγονατίδα Hansaplast είναι εδώ για σένα. Προσφέρει στοχευμένη αντιμετώπιση χάρη στον αμφιδέξιο σχεδιασμό της, αλλά και το πρακτικό της ενιαίο μέγεθος. Όσο για τραυματισμούς στην περιοχή του αγκώνα; Εκεί η περιαγκωνίδα για επικονδυλίτιδα βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο, ενώ ποτελεί ιδανική επιλογή για άμεση στήριξη.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τη ζώνη στήριξης πλάτης, η οποία συμβάλλει στην παροχή στήριξης και προστασίας στην περιοχή και είναι ιδανική ακόμη και για μικροτραυματισμούς που μπορεί να σου τύχουν στο γυμναστήριο και πιο συγκεκριμένα κατά την προπόνησή σου με βάρη.

Για να μη σταματάς τις δραστηριότητές σου, λοιπόν, ο σύμμαχος είναι ένας: η Injury Care, η νέα σειρά επιδέσμων στήριξης Hansaplast, η οποία έχει έρθει για να προσφέρει ανακούφιση στην καθημερινότητά μας. Και το παιχνίδι δεν σταματά!