Ο Drake απέτισε φόρο τιμής στον Kobe Bryant: Σταμάτησε την συναυλία του όταν πέταξαν την φανέλα του στη σκηνή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Drake απέτισε φόρο τιμής στον Kobe Bryant: Σταμάτησε την συναυλία του όταν πέταξαν την φανέλα του στη σκηνή (vid)
Ο Kobe Bryant, ο διάσημος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020, μαζί με την κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα.

Κατά τη διάρκεια μιας sold-out συναυλίας στην Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο της περιοδείας του «It's All a Blur», ο Drake έκανε μια οδυνηρή παύση για να τιμήσει τον εκλιπόντα Kobe Bryant. Η χειρονομία του ράπερ προκλήθηκε από έναν θαυμαστή που πέταξε μια φανέλα του Kobe Bryant στη σκηνή.

Σε μια συγκινητική στιγμή που καταγράφηκε από αρκετούς χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Drake κράτησε την εμβληματική φανέλα και απευθύνθηκε στο κοινό: «Θα την κρατήσω ψηλά, γιατί πρέπει να δείξουμε αγάπη στον Kobe». Το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιώδεις επευφημίες.

Ο Kobe Bryant, ο διάσημος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020, μαζί με την κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα. Στη δεύτερη επέτειο του συμβάντος, ένα άγαλμα του Κόμπι και της κόρης του στήθηκε στο σημείο της συντριβής, τιμώντας την κληρονομιά τους.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στο Λος Άντζελες, ο Drake μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μια προσωπική ανάμνηση για την πρώτη φορά που συνάντησε τον θρύλο του NBA. Αφηγούμενος την εμπειρία, ο 36χρονος ράπερ θυμήθηκε ότι βρισκόταν στο λεωφορείο της περιοδείας του Lil Wayne, όταν εκείνος είχε μόλις αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο κόσμο του NBA. Εκείνη την εποχή είχε μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες.

Ο Drake αναπόλησε λέγοντας: «Ήμουν στο λεωφορείο της περιοδείας του Lil Wayne, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Και μου είπε πως έχω ένα άλμπουμ που βγαίνει, λέγεται "The Carter III", θέλω να σου το παίξω, αλλά πρέπει να περιμένουμε κάποιον να έρθει εδώ πρώτα».

Ο γνήσιος φόρος τιμής του Drake στον Kobe Bryant όχι μόνο βρήκε απήχηση στο κοινό, αλλά ανέδειξε και τη διαρκή επίδραση του θρυλικού μπασκετμπολίστα στον κόσμο του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο.