Μητέρα σκέφτεται να ονομάσει το παιδί της «Σταχτοπούτα» και έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου

Επιμέλεια: Newsroom
Μητέρα σκέφτεται να ονομάσει το παιδί της «Σταχτοπούτα» και έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου
Μια μητέρα έχει διχάσει το κόσμο του διαδικτύου, μετά από ένα post, που ζήτησε την άποψη των χρηστών του Reddit, για το πως θα ονομάσει την κόρη της.

Μια μέλλουσα μητέρα έχει πυροδοτήσει μια έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο αφού αποκάλυψε την επιθυμία της να ονομάσει την μέλλουσα κόρη της «Σταχτοπούτα».

Στο Reddit, η εν λόγω γυναίκα αναζήτησε γνώμες σχετικά με την επιλογή της με θέμα το παραμύθι, αφού το μοιράστηκε με τον φίλο της, για να λάβει μια όχι και τόσο ενθουσιώδη ανταπόκριση.

Στην ανάρτησή της, έγραψε: «Γεια σας παιδιά! Έχω ξαναγράψει εδώ για ονόματα κοριτσιών και όλοι μου δώσατε όμορφα ονόματα, αλλά τώρα χρειάζομαι τη γνώμη όλων σας για ένα όνομα. Το αγόρι μου πιστεύει ότι είναι χαζό και ότι θα την κοροϊδέψουν γι' αυτό, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι χαριτωμένο; 'Σταχτοπούτα' και σκέφτηκα ότι το Cindy ή το Ella θα ήταν ένα χαριτωμένο παρατσούκλι. Δεν θέλω να την κοροϊδεύουν καθόλου, αλλά για μένα είναι χαριτωμένο... παρακαλώ κάθε συμβουλή εκτιμάται».

Opinion
by u/Alarmed_Tax_8203 in BabyNames

Οι απαντήσεις έπεσαν βροχή, προσφέροντας μια σειρά από απόψεις για αυτό το ευφάνταστο παρατσούκλι. Ορισμένα σχόλια είχαν μια ανάλαφρη προσέγγιση, οραματιζόμενα πιθανά σενάρια όπως ένα ντουλάπι γεμάτο παπούτσια, ενώ άλλα ήταν πιο προσεκτικά σχετικά με τα πιθανά πειράγματα που μπορεί να αντιμετωπίσει το παιδί στο σχολείο.

Ένας χρήστης του Reddit εξέφρασε αμφιβολίες, δηλώνοντας: «Η Belle ή η Ariel είναι χαριτωμένα ονόματα πριγκίπισσας. Το όνομα Σταχτοπούτα δεν είναι κάτι που μπορεί να επιβληθεί σε έναν άνθρωπο. Είναι εντάξει για μια γάτα ή ένα χάμστερ, αλλά για ένα κοριτσάκι... Με όλο το σεβασμό, όχι, γλυκιά μου, όχι».

Ένας άλλος σχολιαστής, αντλώντας από την προσωπική του εμπειρία, μοιράστηκε: «Είμαι νηπιαγωγός και στο σχολείο υπήρχε ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Σταχτοπούτα. Κανείς δεν την κορόιδευε (απ' όσο ξέρω)».

Ενώ το όνομα «Σταχτοπούτα» μπορεί να μην είναι η συμβατική επιλογή, σίγουρα προσθέτει στη σειρά των μοναδικών και ευφάνταστων ονομάτων που εξετάζουν οι γονείς για τα παιδιά τους.