Θεσσαλονίκη: Άγνωστος κλώτσησε αδέσποτο γατάκι με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η γνάθος

Επιμέλεια: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Άγνωστος κλώτσησε αδέσποτο γατάκι με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η γνάθος
Σε γάτα μόλις δύο μηνών επιτέθηκε ένας άγνωστος στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την αποκόλληση της γνάθου της. Η τοπική κοινωνία αλλά και οι φιλοζωικές οργανώσεις εκφράζουν την οργή τους. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Άγνωστος δράστης φέρεται να επιτέθηκε σε γατάκι δύο μηνών, προκαλώντας την εξάρθρωση του σαγονιού του.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς, γνωστή ως «Οι Αόρατες Γάτες», εφιστούσε την προσοχή σε ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου που αφορούσε μια γάτα. «Άγνωστο άτομο φέρεται να κλώτσησε τη γάτα στην περιοχή της Καλαμαριάς, με αποτέλεσμα την εξάρθρωση της σιαγόνας του γατιού», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο.

Στην ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα αναφέρει: «Είμαστε πραγματικά εξοργισμένοι από τους υπανθρώπους ανάμεσά μας. Άλλος ένας "ήρωας" από την Καλαμαριά ξέσπασε όλα τα ψυχολογικά του προβλήματα στο μικροσκοπικό σώμα ενός μωρού 2 μηνών. Το κλώτσησε με μανία, με αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί η κάτω γνάθος του.

Η ομάδα εξηγεί ότι "το γατάκι το φρόντιζε ένας φιλόζωος στη γωνία των οδών Παπανδρέου και Καραμανλή, στον Άγιο Ιωάννη. Η τοποθεσία είναι σχετικά κοντά στα άλλα σημεία όπου έχουν βρεθεί γατάκια με σπασμένα σαγόνια, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας".

Συνεχίζοντας, η ομάδα προσθέτει: "Σας παρακαλούμε, για οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή σας, να μας ενημερώσετε. Έχουμε ήδη καταθέσει δύο μηνύσεις κατά αγνώστων και συνεχίζουμε να αναζητούμε πληροφορίες για τους δράστες". Κλείνοντας την ανακοίνωσή τους, τονίζουν: "Μην μένετε θεατές στα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος αθώων ζώων. Δυστυχώς, ο δήμος παραμένει αδιάφορος σε κάθε τέτοιο περιστατικό κακοποίησης. Βοηθήστε μας να εντοπίσουμε τους ενόχους».