Όλο και πιο κοντά η μαχη Musk-Zuckerberg: Συζητήσεις για να φιλοξενηθεί στο Κολοσσαίο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Όλο και πιο κοντά η μαχη Musk-Zuckerberg: Συζητήσεις για να φιλοξενηθεί στο Κολοσσαίο (vid)
Ο White αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ανώτερους αξιωματούχους στην Ιταλία σχετικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο πολυδιαφημισμένος αγώνας στο Κολοσσαίο της Ρώμης.

Η πολυαναμενόμενη μάχη μεταξύ των τεχνολογικών τιτάνων Elon Musk και Mark Zuckerberg θα μπορούσε να βρει τον ιστορικό της τόπο διεξαγωγής στο εμβληματικό Κολοσσαίο της Ρώμης, σύμφωνα με τον επικεφαλής του UFC Dana White.

Ο White αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ανώτερους αξιωματούχους στην Ιταλία σχετικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο πολυδιαφημισμένος αγώνας στο αρχαίο αυτό αμφιθέατρο. Παρόλο που ο Musk, CEO του Twitter, και ο Zuckerberg, επικεφαλής της Meta, δεν έχουν ακόμη οριστικοποιήσει την ημερομηνία του αγώνα, ο White επιθυμεί διακαώς να οργανώσει το θέαμα και πιστεύει ότι θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Μιλώντας στο podcast του Mike Tyson, ο White αποκάλυψε τα φιλόδοξα σχέδιά του: «Είναι αληθινό, είναι αληθινό, θέλουν να παλέψουν. Μιλούσαμε κυριολεκτικά για το Κολοσσαίο για αυτόν τον αγώνα. Θα ήταν ΜΜΑ. Μιλάμε. Δεν επιτρέπονται τα στεροειδή, αυτοί οι τύποι θα ελέγχονται για ναρκωτικά».

Ο White τόνισε τη σοβαρότητα της πιθανής αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση του Zuckerbergστην προπόνηση ΜΜΑ και το υπόβαθρο του Musk στο τζούντο. Περιέγραψε το όραμά του για ένα συναρπαστικό undercard που θα υποστηρίξει το κύριο γεγονός, σημειώνοντας την παγκόσμια απήχηση ενός αγώνα μεταξύ δύο από τα πλουσιότερα και με τη μεγαλύτερη επιρροή άτομα στον πλανήτη.

Ο White έκανε επίσης παιχνιδιάρικες εικασίες σχετικά με το μέγεθος του αγώνα, υπονοώντας με χιούμορ ότι ακόμη και μια αναμέτρηση μεταξύ πολιτικών, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τον ενθουσιασμό που θα προκαλούσε ένας αγώνας Musk εναντίον Zuckerberg.