Release Athens 2023: Τα memes και τα fun σχόλια του κοινού που ήταν τόσο επικά όσο και το line up

Release Athens 2023: Τα memes και τα fun σχόλια του κοινού που ήταν τόσο επικά όσο και το line up
Η γιορτή της μουσικής από το Release Athens 2023, χάρισε αξέχαστες στιγμές σε όσους παρευρέθηκαν έστω και για μια βραδιά στην Πλατεία Νερού. Ξεχωριστής σημασίας όμως ήταν τα σχόλια που απλόχερα μοίρασαν ευχαριστημένοι ή και δυσαρεστημένοι χρήστες των Social Media…

Το Release Athens 2023 τα είχε όλα. Μύθους της metal όπως οι Helloween και οι Disturbed, κορυφαίες μπάντες που δύσκολα βλέπουμε στην Ελλάδα όπως οι Arctic Monkeys, τους θρύλους της rap Wu-Tang Clan αλλά και την ιέρεια της ποπ, Rosalia στο peak μάλιστα της καριέρας της. Φυσικά δεν μπορούν να αναφερθούν όλα τα τεράστια ονόματα που παρέλασαν φέτος στη σκηνή αλλά μπορείτε να τα θυμηθείτε όλα εδώ.

Ένα τόσο diversed line up δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από το κοινό, το οποίο έσπευσε εν μέσω ανακοινώσεων να πάρει θέση ανάμεσα σε «μεταλάδες» και φίλους της ποπ. «Τι δουλειά έχει η Rosalia σε ένα φεστιβάλ όπως το Release;» αναρωτήθηκαν πολλοί, οι οποίοι βέβαια διαψεύστηκαν με τη σαρωτική ενέργεια της Ισπανίδας αλλά και τον κόσμο που αψήφησε τη ζέστη και κατηφόρισε προς το venue.

Η αποστολή του Release φυσικά και δεν ήταν εύκολη καθώς κατάφερε υπό την ομπρέλα του συγκεκριμένου brand να ενώσει τους φίλους της μουσικής, να αφαιρέσει ταμπέλες και να κάνει για αρκετές βραδιές τον κόσμο απλά να δίνει ραντεβού στην Πλατεία Νερού για να περάσει καλά.

Όπως είπαμε όμως δεν έλειψαν και τα πειράγματα από τους χρήστες του Διαδικτύου. Το... κουπί που τράβηξε το κοινό στο live των Amon Amarth, συγκέντρωσε αρκετά σχόλια, το ίδιο και η κόντρα των Ροζαλίτας με τους μεταλάδες.

Ενδεικτικά παραδείγματα τα παρακάτω:

1

text2


Ο αυτοσαρκασμός και η αποδοχή στα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους διοργανωτές. Τι και αν μερικά μέλη των Wu-Tang Clan δεν κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα, τι και αν σελίδες και fans έφτιαχναν τα δικά τους memes με διάθεση τρόλινγκ; Το γέλιο και η χαρά ήταν αναπόσπαστα στοιχεία του Release Athens 2023 και θυμόμαστε ενδεικτικά τα εξής:

arctic

sc

wu


Όλα τα παραπάνω συνέθεσαν το υπέροχο παζλ του Release Athens 2023 και εν αναμονή του Release Athens 2024 και τις σχετικές ανακοινώσεις, θυμόμαστε τον φίλο που έπιασε κάγκελο με… πάνα ώστε να μη χάσει λεπτό.

Άραγε με τα ονόματα που θα «σκάσουν», μήπως να πιάσουμε θέση δίπλα του…;

release